Det er slett ikke meningen å hetse deg, og jeg er fullstendig klar over at jeg ikke vet noe om deg utover de oppfatningene jeg oppfatter at du hevder, og som kan være misforstått fra min side. Jeg har heller ikke tenkt at du eller andre som ser på hunden som et familiemedlem, nødvendigvis synes det er rett å la dem sove i sengen. Det var nok et dårlig forsøk på en spøk fra min side.

Jeg er en av dem som er glad for digresjoner. Det er en ting. Jeg er også glad for at vi kan ha ulike oppfatninger om ulike saker. Det betinger selvfølgelig at vi skiller mellom person og mening. Jeg setter pris på at du har meninger om det ene og det andre, og jeg håper at du også vil verdsette mine meninger, selv om vi kanskje ser ulike nyanseringer i enkeltsaker.

Når det gjelder å sette stjerner på innlegg, som du nevner i et annet innlegg, så er det vel både tilfeldig og systematisk hvem som får stjerner fra meg, i og med at vi liker ulike forfattere, ulike bøker og har ulike oppfatninger og humor. Det er ikke et forsøk på å bidra til et hierarki. Når jeg selv får stjerner, ser jeg det som et uttrykk for at noen er enige med meg i en ytring, og ikke noe mer, siden de ikke vet noe om meg foruten at jeg kan like akkurat den boka.

Takk for at du bidrar til at ting kan klargjøres.

Godt sagt! (2) Varsle Svar

Viser 2 svar.

Jeg var nok ikke helt klartenkt når jeg skrev svaret mitt, var helst skuffet over Lillevi, som "kastet seg på diskusjonen igjen, vi hadde jo avsluttet på en grei og oppklart måte. Og ble vel litt provosert at du skrev at du ikke sov med hunden din, fordi diskusjonen tidligere hadde vært om hund som familiemedlem. Føler også at jeg blir mistolket som et menneske med fullstendig "crazy" meninger.Alt i alt så vil jeg bare fram til at dyr skal behandles med respekt.
De stjernene er ikke noe med meg å gjøre, jeg for min del har sikkert fått flere enn jeg fortjener, men er ikke interessert i dem!
Og selvfølgelig verdsetter jeg dine meninger, og er lei meg for at jeg reagerte så voldsomt!

Godt sagt! (2) Varsle Svar

Takk for det.

Godt sagt! (1) Varsle Svar

Sist sett

Sigrid Blytt TøsdalVannflaskeKaren PatriciaKirsten LundIngvild SBjørg L.Silje HvalstadHanne Kvernmo RyeStine AskeHarald KSolveigReidun SvensliAnne Berit GrønbechMonica CarlsenmgeBeathe SolbergLars MæhlumLinnEgil StangelandSigrid NygaardPrunellaDolly DuckToveKarin  JensenBertyVioleta JakobsenBerit RRufsetufsaIvar SandSynnøve H HoelPi_MesonTom-Erik FallaIngunn SEvaVariosaHeidi Nicoline ErtnæsTorill RevheimgretemorLisbeth Kingsrud KvistenG L