Ble ferdig med denne boken nå i kveld, etter å ha brukt flere dager på å lese den. Det var noe som ikke fenget heeelt med denne boken, klarer ikke helt sette fingeren på hva. Vanligvis sluker jeg bøker når de fanger min interesse, men Død i hver dråpe innfridde ikke helt til forventningene jeg hadde på forhånd.

Jeg vil ikke si jeg ble skuffet, for det ble jeg ikke. Boken underholdt meg, og de siste 100 sidene ble lest i en fei. Jeg følte også at jeg ble godt kjent med personene, min favoritt ble vel kanskje Joakim Wiberg. Spennende med apotekerkrim! Håper på mer krim fra Anny Koksæther!

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Sist sett

Violeta JakobsenHarald KsomniferumPiippokattaStig TKirsten LundRune U. FurbergChristofer GabrielsenTheaJan Arne NygaardIngunn STor-Arne JensenTine VictoriaMarianne_Hanne Kvernmo RyeVannflaskeGodemineSigrid Blytt TøsdalAnita NessIngvild SBeathe SolbergritaolineBookiacJakob SæthreSol SkipnesBente NogvaReadninggirl30mgeAstrid Terese Bjorland SkjeggerudLinda NyrudWenche VargasKatrinGVibekeAvaCarine OlsrødReidun Anette AugustinGladleserTove Obrestad WøienNinaMaiken