Regner med at du "sikter" til meg som en meningsmotstander, jeg må da få lov til å svare for meg selv, og svare at jeg ikke vet hvordan påskelammet smakte, spiste det ikke! Hvorfor er ikke relevant her, da hadde diskusjonen blitt en annen! Diskusjonen gikk i grunnen ut på måten dyrene blir behandlet og avlivet på, ikke om det er moralsk rett å spise kjøttet! Og, du kan vel ikke mene at det å koke en hund levende kan sammenlignes med å koke en krabbe?
Jeg må også få lov til å beklage ovenfor deg hvis jeg på noen måte har såret deg, det har aldri vært meningen! Følte bare for å få sagt det, for jeg føler at det er noe underliggende i innlegget ditt!

Godt sagt! (1) Varsle Svar

Viser 3 svar.

Nei, Mariann, jeg sikter ikke spesielt til deg. Du er ikke alene om å ha disse synspunktene.
Du har heller ikke såret meg. Jeg har prøvd å være så oppriktig jeg kan, og vet ikke hva du sikter til med «noe underliggende» i innlegget mitt.

Om det er riktig at hunder kokes levende, er det ubarmhjertig. Er det mer ubarmhjertig enn måten for eksempel franske gjess fores på, les mishandles for å skaffe oss gåselever. Dette er bare ett eksempel.

Det som provoserer meg, er en form for dobbeltmoral i disse spørsmålene. Noen dyr er «helligere» enn andre. Det som skjer i «andre kulturer» er verre enn det vi selv bedriver.

Og for ordens skyld – dette er ikke spesielt myntet på deg. Bare et forsøk på å avklare mine synspunkter.

Godt sagt! (4) Varsle Svar

Ok, men da har vi avklart dette. Jeg reagerte pga det du skriver i begynnelsen,"du støtter han i det første avsnittet, det avsnittet var jo et direkte svar til meg fra Mohammed, og akkurat det temaet om hvordan dyrene ble avlivet, det var det jo bare meg som hadde nevnt. De andre synspunktene i tråden går på om man kan kalle en hund for et familiemedlem eller ei, så det var derfor jeg følte at jeg var den du "siktet" til.
Fint med en oppklaring, ønsker deg en god natt, jeg tar kvelden nå;-)

Godt sagt! (2) Varsle Svar

OK og god natt. Akkurat disse nyansene har dessverre gått meg hus forbi.

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Sist sett

Ivar SandKirsten LundMonoiskTove Obrestad WøienAneLisbeth Marie UvaagTatiana WesserlingJBRandiAnne-Stine Ruud HusevågNina SolåsRufsetufsaPer Åge SerigstadMarit AamdalNtotheaLilith NagelMorten JensenMargrethe  HaugenEivind  VaksvikTheaAnn ChristinJulie StensethGretheFVibekeMarit HåverstadRandiAStig TTine SundalNorahAndreas HesselbergAvaWencheHarald KG LsvarteperINA TORNESEvaIngebjørgVannflaskeFrode Tangen