Takk for oppdatering underveis. Jeg har ikke lest mer enn 70 sider og synes DET er langdrygt! Jeg har likevel ikke tenkt til å gi opp enda. Har opplevd flere ganger at det er verdt å holde ut. Noen bøker er opphauset, mens andre avslører sin verdi først når en har holdt ut og fått tenketid. Jeg håper jo at denne er den siste varianten.

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Viser 2 svar.

Jeg vet ikke hvor mange sider jeg har lest da jeg hører den på lydbok. Men jeg har hørt noen timer nå og kommer til å fortsette. Men jeg tillater meg noen (lange) pauser dersom jeg føler for det. Oppleseren er bra (audible.co.uk).

Godt sagt! (1) Varsle Svar

Har også gode erfaringer med Audible. Jeg har satt meg årsskiftet som mål for denne boka. Er greit med et "sliteprosjekt" innemellom. Håper vi kommer i mål, lykke til!

Godt sagt! (1) Varsle Svar

Sist sett

Tine SundalIna Elisabeth Bøgh VigreStine AskeHarald AndersensomniferumMetteAnne-Stine Ruud HusevågTonje-Elisabeth StørkersenLinda NyrudReidun SvensliTanteMamieAnn EkerhovdHarald KTorill RevheimVegardAnne Berit GrønbechKaramasov11DemeterBeathe SolbergJarmo LarsenKirsten LundRandiAnniken RøilIngrid HilmerToveSverre HoemJørgen NLeseberta_23Mads Leonard HolvikVannflaskeLailaHegeNinaTotoroBjørg  FrøysaaMarteTone Maria JonassenMorten JensenEgil StangelandBenedicte