Ja, jeg synes han gir en ekstra dimensjon, selv om han ikke alltid opptrer så prisverdig, så får vi en viss forståelse av hvorfor. Uansett er jeg positivt overasket over språket i bøkene, da jeg er spesielt kritisk til det. Spent på fortsettelsen og forberedt på å bli skuffa.

Godt sagt! (1) Varsle Svar

Viser 1 svar.

Veldig enig med deg i det du sier om Sebastian som person. Han gir jo inntrykk av å være en skikkelig drittsekk, men er nok i dybden en veldig sårbar person slik jeg ser det. Den første boka har jeg nettopp lest ferdig var veldig bra skrevet og har et veldig godt språk. Venter spent på bok nr.2.

Godt sagt! (1) Varsle Svar

Sist sett

Egil StangelandVigdis VoldBjørg RistvedtHilde H HelsethLene AndresenLailaHarald KTanteMamieKirsten LundGro Anita MyrvangTine SundalJulie StensethKarina HillestadHege HopenTone Maria JonassenJoannHeidi BellinoronillesiljehusmorEmil ChristiansenTove Obrestad WøienJan-Olav SelforsKikkan HaugenHilde Merete GjessingBeate KristinMarit AamdalKaren PatriciaVannflaskeGladleserTorill RevheimNina M. Haugan FinnsonIngunn SCatrine Olsen ArnesenSigrid Blytt TøsdalRisRosOgKlagingJakob SæthreHeidi LBjørg L.Ann EkerhovdHeidi BB