Jeg har begynt på Homers "Odysseen" i prosaform på norsk. Jeg kjenner igjen historien, så jeg har nok sett den på film, men det er mange navn å forholde seg til, så det blir nok å lese bare ett lite kapittel om dagen. Påskekrim nr. 2 ble "De dødes navn" av Ian Rankin. Det er lenge siden jeg leste Rankin nå og jeg trives fortsatt i Skottland og er særlig svak for alle musikkreferansene i Rankins bøker.
Fortsatt god påske! I dag skal jeg på påskeskirenn fra pub til pub med oksygenkonsentrator på ryggen og gul sløyfe i hatten, så bøkene får noen timers hvile. Jeg regner med å starte i egen handikapklasse, så da vinner jeg uansett!

Godt sagt! (7) Varsle Svar

Viser 2 svar.

Det hørtes gøy ut, ikke med "oksygenmaska", men resten, Skulle gjerne vært med :) Kos deg og fortsatt god bedring!

Godt sagt! (2) Varsle Svar

Det var gøy Gretemor! Men det dukket opp både krykke og rullator, så den førstepremien måtte jeg se langt etter.. Trøstet meg med en Irish Coffee og et par glass rødvin i ettermiddagssolen, så alt i alt er jeg fornøyd :-)

Godt sagt! (5) Varsle Svar

Sist sett

Egil StangelandVigdis VoldBjørg RistvedtHilde H HelsethLene AndresenLailaHarald KTanteMamieKirsten LundGro Anita MyrvangTine SundalJulie StensethKarina HillestadHege HopenTone Maria JonassenJoannHeidi BellinoronillesiljehusmorEmil ChristiansenTove Obrestad WøienJan-Olav SelforsKikkan HaugenHilde Merete GjessingBeate KristinMarit AamdalKaren PatriciaVannflaskeGladleserTorill RevheimNina M. Haugan FinnsonIngunn SCatrine Olsen ArnesenSigrid Blytt TøsdalRisRosOgKlagingJakob SæthreHeidi LBjørg L.Ann EkerhovdHeidi BB