Her har det vært en slitsom start på påsken med en syk hund... Håper det går seg til igjen nå! Får jo så vondt av han...
I går leste jeg siste delen av Läckberg sin siste. Den var bra, men jeg ble skuffet over slutten. På lyd har jeg så vidt begynt på "23 salen" av Ingvar Ambjørnsen som en del av årets lese utfordring. Den er veldig annerledes enn forventa så langt, morsom der jeg trodde den ville være bare trist, så jeg liker den.
Har så vidt begynt på Nesbø sin nyeste i dag "Blod på snø". Foreløpig litt skeptisk, håper det retter seg etterhvert ;)
Regner med å rekke igjennom mye mer før helga er over, men oppdaterer heller etterhvert ;) har flere bunker fra biblioteket her...mye med forfall rett etter påske!

God påske!

Godt sagt! (4) Varsle Svar

Viser 2 svar.

Uff, nå fikk jeg helt vondt av deg, det er grusomt å se at sin kjære venn har det vondt! Håper at det ikke er noe alvorlig! God bedring og så håper jeg at alt blir bra, slik at det blir noen fine påsketurer på dere!!

Godt sagt! (2) Varsle Svar

Takk for det!
Han stjal seg et bein her en dagen, av en annen hund mens vi gikk tur. Jeg var i tvil på om han skulle få lov til å spise det, med lov han få lov. Det skulle jeg ikke gjort.... sprut diaré som han ikke har hatt noe særlig kontroll på stakkars. Etter et døgns faste, medisiner, ris og fiskeboller virker han litt piggere i kveld :)

Godt sagt! (3) Varsle Svar

Sist sett

GroMonica CarlsenKetilGrete AastorpEirin EftevandMcHempettSolTor Arne DahlMads Leonard HolvikJoakimSigrid NygaardIngunnJHilde H HelsethIngeborg GsiljehusmorBeathe SolbergOdd HebækJan Arne NygaardToveBjørg L.Thomas KihlmanKristine LouiseLailaEllen E. MartolgretemorAgnete M. HafskjoldKjersti SJon Torger Hetland SalteEivind  VaksvikTine SundalReadninggirl30Trude Jensenmay britt FagertveitKirsten LundEmil ChristiansenVibekeHarald KFarfalleLars Johann Miljerubbel