Ganske enig med deg. Boken begynte lovende og jeg trodde virkelig jeg kom til å like den, men så ble det etter hvert litt for mye vås og tull og problemstillinger som jeg egentlig ikke kjente meg noe særlig igjen i. Slet også noen ganger med å forstå hva det egentlig var hun prøvde å si - følte det til tider ble mye prat med lite innhold. Men kanskje jeg er feil person for denne boken. Ville vel likt den bedre da jeg var i tenårene.

Godt sagt! (1) Varsle Svar

Viser 1 svar.

Godt å vite at flere av oss er enige:) Jeg syntes humoren ble bare flauere og flauere. Altfor dramatisk, og som du sier, jeg klarte ikke å relatere meg til noen av problemene hennes jeg heller. Syns boka besto av veldig mye tomprat og det var ikke den humoren jeg hadde håpet på. Jeg liker engelsk humor godt ellers, men dette ble for fjåsete for meg. Glad jeg ikke er den eneste som ikke likte boka.

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Sist sett

Monica CarlsenSynnøve H HoelsiljehusmorSigrid NygaardrubbelTonesen81NorahIngeborg GTine SundalKareteInge KnoffAnniken RøilKirsten LundEgil StangelandDolly DuckLailaEster SEirin EftevandGodemineMarit AamdalTanteMamieMorten JensenTherese HolmPiippokattaEli HagelundStine SevilhaugRufsetufsaPilarisKjerstiMariannemay britt FagertveitHarald KWenche BrohaugCecilie69Bjørg Marit TinholtHilde H HelsethToveDemeterVibekeCecilie EllefsenAva