Hei og takk for tips, men fuglemating har jeg holdt på med i tre år nå. Da jeg flyttet inn i leiligheten jeg bor i nå, kjøpte jeg meg fuglehus som henger utenfor stueveggen og mater fuglene en gang i uka. Har sett gråspurv, gulvspurv, sidensvans og mange andre fugler jeg ikke kan navnet på. Hvert år kommer fuglene og besøker huset sitt i alle årstider og det er koselig, og jeg fyller huset deres med solsikkefrø. Huset deres er et smalt hus og har to etasjer med vinduer:) Så de fuglene ser jeg jevnlig etter flere ganger i løpet av dagen.

Har ikke husdyr selv ennå siden jeg ikke er i form til det og lot katten min bo værende hos foreldrene mine da jeg flyttet for jeg ville ikke at den skulle miste territoriumet sitt. Og var redd den kanskje ville rote seg bort på et nytt sted. Men får sett ham en gang i uka fda or bor ikke mer enn 20 min fra foreldrene mine. Så siden jeg ikke har husdyr selv enn så lenge er det jo koselig å ha fugler utenfor å se på og høre:)

Morsomt innblikk med fuglene og hunden din:)

Godt sagt! (3) Varsle Svar

Viser 2 svar.

Takk, det var et innfall jeg fikk da jeg hørte fuglene synge i dag tidlig, og husket at fuglesang kan overdøve trafikkstøy hvis de er mange nok. Katter som ser fugler sitte og spise utenfor vinduet blir nok bare frustrerte, siden det burde vært omvendt, tror jeg at de tenker. Eller er det kanskje slik at katter kan utsette en belønning - som i Marschmallovs-testen? Altså, de kan sitte der og tenke at det er en fugl utenfor, men ikke lage støy fordi de tenker med seg selv at de tidsnok får tak i den?

Godt sagt! (2) Varsle Svar

Det var et hyggelig innfall av deg:)
Fugler er trivelige. Da jeg var lita hadde jeg to undulater og de var så tamme at de torde å gå ut av buret sitt og spise fra hånda mi. Har jo hatt alt mulige dyr gjennom oppveksten. Har hatt kaniner, undulater og flere gullfisker. Og nå katt som bor hos foreldrene mine som fyller fjorten år i juni. Så å ha husdyr i leiligheten er et savn, men siden jeg nesten ikke er i form til å ta vare på meg selv en gang må jeg vente med å skaffe meg et. Har alltid vært en dyrevenn og likt dyr mye bedre enn mennesker, haha:)
Liker dine observasjoner av dyr:)

Godt sagt! (2) Varsle Svar

Sist sett

Tor-Arne Jenseningar hKirsten LundSiljeKristine LouiseSynnøve H HoelBeathe SolbergSolTatiana WesserlingHilde H HelsethArne SjønnesenGroMonica CarlsenKetilGrete AastorpEirin EftevandMcHempettTor Arne DahlMads Leonard HolvikJoakimSigrid NygaardIngunnJIngeborg GsiljehusmorOdd HebækJan Arne NygaardToveBjørg L.Thomas KihlmanLailaEllen E. MartolgretemorAgnete M. HafskjoldKjersti SJon Torger Hetland SalteEivind  VaksvikTine SundalReadninggirl30Trude Jensenmay britt Fagertveit