Du er heldig som ikke lar det gå utover humøret. Jeg går i kjelleren med en gang, haha. Tåler ikke å kjede meg. I hvert fall ikke i lengden. Liker å være opptatt med noe. Det er det jeg savner med jobblivet. Være opptatt med noe og på en måte forsvinne i det.

Du har helt rett i at jeg hater matlaging. Det er kjedelig og siden jeg ofte får svimmelhetsanfall tåler jeg ikke å stå lenge, spesielt ikke ved en kjøkkenbenk. Det blir for utfordrende. Så jeg lever på fjordland og toro ferdigpakker og andre lettvinte løsninger uten dårlig samvittighet:)

Og håndarbeid tror jeg ikke er noe for meg (sying, strikking), men tror jeg kanskje kan begynne med å lage litt smykker og armbånd igjen. Det har jeg hele tiden gjort litt av og på gjennom årene og har fortsatt flere bokser med forskjellige perler og nips igjen fra før, så kanskje på tide å ta frem det igjen. Så, så langt har jeg fått tegning og smykke/armbånd - laging som realistiske tips fra dere og det setter jeg pris på. Jeg klarer ikke å tenke ut kreative hobbyer selv når jeg står fast i kjedsomheten. Jeg blir så apatisk:) Og eventuelt kommer jeg nok til å skaffe meg et nytt puslespill også, tenker jeg. Da har jeg i vært fall tre forskjellige prosjekter som er overkommelig for meg å gjøre.

Været er jeg ikke så nøye med nå. Var nøyere med det før jeg fikk kjøreforbud. Da pleide jeg å se ut av vinduene for å se hvordan været var og fulgte med på værmeldingene for jeg grudde meg alltid til å kjøre på blankis. Men nå som jeg har kjøreforbud er jeg ikke nøye på været lenger. Bare kikker ut av vinduene av og til uten å gidde å se på gradstokken:)

Skjønner hvorfor du og mange andre elsket Twilight, men for min del ble jeg forbanna over hvordan vampyrer ble fremstilt. Foretrekker 1800-talls vampyrer fremfor den moderner varianten:)

Godt sagt! (3) Varsle Svar

Viser 2 svar.

Nå vil jeg ikke si at jeg ikke lar det gå utover humøret, for det vil si at jeg gjør noe for det. Og det gjør jeg ikke, jeg er så heldig at det stort sett er greit av seg selv. Men å savne jobben gjør jeg, det å være nyttig og bidra til noe. Det er noe jeg tenker minst mulig på for da hadde jeg helt sikkert blitt deprimert.

Det finnes løsninger for det meste, men når du ikke liker å lage mat så er det jo greit. Jeg sliter også med å stå, men jeg har en stol jeg pleier å bruke når jeg ordner noe på kjøkkenet. Det er heller ikke uvanlig å finne meg sittende på gulvet med en bolle eller to :-)

Da har du fått noen tips hvertfall, forhåpentligvis noen du klarer å gjennomføre. Så fint at du allerede har smykkeprodukter, for det kan være en dyr hobby, hvertfall i begynnelsen.

Vanligvis foretrekker jeg nok gode, gamle Dracula-typen jeg og, men innimellom har jeg tydligvis ikke noe imot de som skimrer i sola :-)

Godt sagt! (2) Varsle Svar

Skjønner jo at det ikke er like enkelt hele tiden. Det har jeg full forståelse for.
Hender jeg bruker en stol jeg også, har kontorstolen som jeg bruker ved pcn som jeg triller bort til kjøkkene for å vaske kopper. Klarer jo ikke å stå lenge før jeg kjenner disse svimmelhetsanfallene og når jeg kjenner dem må jeg sette meg ned når som helst og hvor som helst før det er for sent. Så hjemme er den stolen i flittig i bruk og den har hjul på. Praktisk. Og jeg er hjemme hos foreldrene mine en gang i uka og får hjemmelaget mat. Så skal ikke klage:) Men når jeg er hjemme hos meg selv går det oftest i fjordland, toro og andre veldig lettvinte løsninger. Kunsten er at man får i seg mat:)

Ja, kjekt med tips til hva man kan gjøre for å få tiden til å gå når man står helt fast når det gjelder løsninger selv. Jeg blir så apatisk i slike situasjoner. Klarer ikke å komme på kreative løsninger når jeg først trenger det. Så det blir nok litt smykkelaging og droddling tror jeg. Det virker i alle fall overkommelig. Har litt utstyr fra begge hobbyene fra før av og får heller kjøpe meg mer utstyr når det trengs underveis. Kjekt å ha noeå gjøre. Jeg er et menneske som må være opptatt med noe. Liker jo å lese bøker, men det blir litt monotont når jeg gjør det hele tiden så da er det kjekt å ha noe ved siden av. Litt avveksling.

Jeg foredrekker vampyrer som dør av og i sola:) Hehe ...

Godt sagt! (1) Varsle Svar

Sist sett

Ester SRufsetufsaBjørg L.Bjørg RistvedtTanteMamieVariosaCecilie69Dolly DuckKirsten LundHarald KNeraHilde Merete GjessingPiippokattaKetilVanja SolemdalTor-Arne Jenseningar hSiljeKristine LouiseSynnøve H HoelBeathe SolbergSolTatiana WesserlingHilde H HelsethArne SjønnesenGroMonica CarlsenGrete AastorpEirin EftevandMcHempettTor Arne DahlMads Leonard HolvikJoakimSigrid NygaardIngunnJIngeborg GsiljehusmorOdd HebækJan Arne NygaardTove