Føler med deg, det høres ikke godt ut å gå sånn. Jeg pleier nok egentlig ikke å kjede meg, for har så mye jeg har lyst til å gjøre hele tiden at jeg rekker liksom ikke over. Kan allikevel komme med forslag til noe jeg liker å gjøre da.... Jeg elsker å reorganisere bokhyllene mine, jeg liker å tegne, ta bilder og høre på musikk. Jeg har boka 1001 album du må høre før du dør og innimellom blar jeg opp på en vilkårlig side og hører gjennom det albumet jeg finner der. Eller jeg går på oppdagelsesreise i Spotify. Ser på forslag til meg og nyutgivelser, finner mye spennende der. Nylig har jeg oppdaget Netflix og der er det jo noen godbiter av noen serier. Jeg holder på med Twin peaks og er nettopp ferdig med Breaking bad (som jeg ble fullstendig hekta på;-)) Ellers ser jeg at det er kommet masse nydelige fargeleggbøker i det siste og da kom jeg på hvordan jeg elsket å fargelegge, det skal jeg jammen begynne med igjen:-) Håper noen av mine hobbysysler kan hjelpe litt på kjedsomheten, og god helg!

Godt sagt! (8) Varsle Svar

Viser 1 svar.

Takk:)

Du er heldig som ikke har en gnagende kjedsomhet. I de siste årene har jeg merket at jeg har en slags kjedsomhet som henger over meg hele tiden, samme hva jeg gjør. Det er kjipt. Pleide å male før i tiden, men det har jeg ikke energi til nå for tiden. Har ikke lagt det på hylla heller, men må bli friskere for å ta frem den hobbyen igjen.

Fargelegging elsket jeg da jeg var yngre. Litt rart å tenke på å begynne med det nå, men skal tenke på det. Kanskje jeg skal ta det opp igjen til jeg venter med å male på lerret igjen som før når jeg blir friskere.

Uansett takker jeg for alle tips. De mottas med en klem:) God helg til deg også:)

Godt sagt! (2) Varsle Svar

Sist sett

Ester SRufsetufsaBjørg L.Bjørg RistvedtTanteMamieVariosaCecilie69Dolly DuckKirsten LundHarald KNeraHilde Merete GjessingPiippokattaKetilVanja SolemdalTor-Arne Jenseningar hSiljeKristine LouiseSynnøve H HoelBeathe SolbergSolTatiana WesserlingHilde H HelsethArne SjønnesenGroMonica CarlsenGrete AastorpEirin EftevandMcHempettTor Arne DahlMads Leonard HolvikJoakimSigrid NygaardIngunnJIngeborg GsiljehusmorOdd HebækJan Arne NygaardTove