Forfatteren har tydeligvis en masse tanker i hodet og kan kunsten å trekke de merkeligste innfall og digresjoner sammen til en lesbar historie. Men blir det stor litteratur ut av det? Denne leseren er litt i tvil. Boka ga meg faktisk lyst til å prøve å skrive noe selv.

Godt sagt! (2) Varsle Svar

Viser 15 svar.

Så spennende at den ga deg lyst til å skrive selv da. Jeg hører den på lydbok (audible.co.uk) og har nå en (lang) pause midt i. Lass av digresjoner, ja... Jeg synes The Wild Sheep Chase er flott.

Godt sagt! (1) Varsle Svar

Av det jeg har lest av Murakami har jeg likt "Norwegian Wood" best. Takk for tipset ditt, jeg tar det med meg.

Godt sagt! (1) Varsle Svar

N W står på vent her. The Wild Sheep Chase er en mer sammenhengende historie enn The Windup Bird Chronicle. Dessuten har den en bra oppfølger; Dance, dance, dance. Litt absurde og småsnåle er de jo, men litt morsomme også :-)

Godt sagt! (1) Varsle Svar

Så enig, krira. Det er de to Murakami-bøkene jeg liker aller best, men det kommer sikkert av at de var de to første jeg leste av ham og som åpnet hans forunderlige univers for meg :-)

Godt sagt! (1) Varsle Svar

De var de to første jeg leste også! Hørte dem på lydbok (audible) med god oppleser som ga fin stemning. Anbefaler audible-utgavene!

Godt sagt! (1) Varsle Svar

Nå ble jeg inspirert! Lenge side jeg leste dem, så jeg tenkte å følge ditt gode råd og kjøpe dem på Audible – men der finner jeg bare A Wild Sheep Chase, ikke Dance, Dance, Dance

Godt sagt! (1) Varsle Svar

Den er her:
http://www.audible.co.uk/pd/Fiction/Dance-Dance-Dance-Audiobook/B004FU0D1M/ref=a_search_c4_1_8_srTtl?qid=1427533540&sr=1-8

Samme oppleser på begge lydbøkene. Kommer til å høre dem igjen jeg også! Husker f. eks. godt hvordan han leste om rottemannen i den hytta i fjellet (The Wild Sheep Chase). - For en snodig stemning!! :-)

Godt sagt! (1) Varsle Svar

Takk for link, krira, men det funket dårlig.

Jeg fikk opp boken, og jeg fikk kjøpt den, men da jeg skulle sjekke appen på mobilen, var den ikke der. Etter litt knoting fant jeg ut at den har lagt seg i et nytt bibliotek hos Audible, ikke der jeg har alle de andre lydbøkene jeg har kjøpt der. Har sendt Audible en e-post, så jeg får vente å se hva de svarer. Mistenker imidlertid at det kan skyldes at jeg har norsk adresse - det har kanskje ikke du - og at det også er grunnen til at jeg ikke fant den i første omgang ...
Regner med at de fjerner den og at jeg blir kreditert for kjøpet, men håper de kan "overføre" den til biblioteket mitt. Som sagt, bare å krysse fingre og vente og se :-)

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Så rart da. Håper det ordner seg (og du har vel trykket oppdatering og nedlasting på app'en etter kjøpet). Lykke til! :-)

Godt sagt! (1) Varsle Svar

Mysteriet er nå oppklart. Jeg er kunde hos Audible.com (USA), mens siden du linket til jo er til Audible.com.uk. Fikk tilbake beløpet, så det ordet seg greit.

Har nå sjekket litt mer, og jeg ser at det er litt ymse utvalg på de to sitene, så nå har jeg enkelt og greit løst problemet ved å melde meg inn i UK også! Og fikk A Wild Sheep Chase gratis :-) Så kan jeg laste ned Dance, Dance, Dance når jeg får mitt første bonuspoeng!

Godt sagt! (1) Varsle Svar

Når jeg leser dette så minner det meg på at jeg opplevde noe med de to selskapene lignende for noen år siden. Da ordnet de opp for meg også. Jeg er nå medlem på audible.co.uk og er godt fornøyd med det. Har vært medlem på den franske og den tyske også, men rakk ikke bruke poengene, så jeg droppet det. Dumt at disse ikke er samkjørte. Skulle ønske man kunne bruke alle disse for én månedsavgift!:-)

Jeg tror du leser og lytter mer enn meg, så du får vel brukt poengene dine på både den amerikanske og den britiske?

Godt sagt! (1) Varsle Svar

Helt enig i at de burde vært samkjørte. Og ja - jeg både leser og lytter en god del, og kjøper rett som det er ekstra bonuspoeng :-)

Godt sagt! (1) Varsle Svar

De har jo ofte gode tilbud på ekstra bonuspoeng og på lydbøker. Har ennå ikke prøvd ut den whispersync-funksjonen, men den ser bra ut. Når jeg tenker meg om, så får jeg kanskje ikke benyttet den siden jeg er medlem på den britiske. Kindle-bøkene må jo kjøpes fra den amerikanske siden for oss nordmenn...

Godt sagt! (1) Varsle Svar

Ja, det lønner seg gjerne å kjøpe ekstra bonuspoeng. De koster snaue 12 dollar, så når jeg skal ha bøker som koster mellom 20 - 30, pleier jeg å gjøre det. Jeg har flere bøker med whispersync, og synes du funker veldig bra.

Godt sagt! (1) Varsle Svar

Takk!

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Sist sett

Bjørg L.Tove Obrestad WøiengretemorCarine OlsrødAud- HelenPiippokattaGrete AastorpAnne-Stine Ruud HusevågKristine LouiseBerit B LieOlemgeWencheDressmyshelfEllen E. MartolRisRosOgKlagingMarit HåverstadLisbeth Marie UvaagReidun Anette AugustinHarald KBeathe SolbergAstrid Terese Bjorland SkjeggerudBjørn SturødTheaAnn ChristinPilarisKjerstiVigdis VoldCathrine PedersenTanteMamieSolveigAvaAnne Berit GrønbechMarianne  SkageMartinMorten BolstadJan-Olav SelforsHeidiIngeborg GLeseaaseTonje Sivertsen