En bok som har alt - kjærlighet, dramatikk, krim, spenning, fantastiske naturskildringer, reisebeskrivelser, fag og politikk. En historie som egnet seg godt på lydbok, tettpakket med action og lett å følge. Den fortelles som en dokumentar men jeg synes de leses best som et eventyr og en metafor. Bokenga meg noen aha-opplevelser i forhold til miljøpolitikk. Tydelig en forfatter med mye kunnskap og som har gjort god research.

Godt sagt! (2) Varsle Svar

Viser 3 svar.

Har også lest boka og jeg veit Nygårdshaug brenner for miljøet. Han kan faget og har her skrevet en moderne klassiker. Fikk en sekser av meg. Les også Himmelblomsttreet og Afrodites Basseng som er oppfølgerne. Nygårdshaug vil oss noe!

Godt sagt! (2) Varsle Svar

Ja jeg leste at det var den første i en triologi, men klarte ikke finne frem til de to neste i bokhandelen. Kanskje jeg leser dem også etterhvert!

Godt sagt! (1) Varsle Svar

Det vil være min anbefaling også. Himmelblomsttreet og Afrodites Basseng er så absolutt gode oppfølgere til Mengele Zoo, ettersom Nygårdshaug spinner videre på en tankebane som den vestlige verden bør ha i bakhuet. Og når jeg legger til boka Chimera fra samme forfatter, har du noe av årets lektyre på stell ;-)

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Sist sett

Bjørg  FrøysaaHeidi HoltanBente L.Ellen E. MartolKrishHanneTine VictoriaKine Selbekk OttersenPiippokattaHeidiLinda NyrudTheaIngvild STone SundlandStine SevilhaugMonaBLVariosaHarald KTorFlettietteMonica CarlsenHilde Merete GjessingReadninggirl30DemeterPacosiljehusmorgretemorBjørg RistvedtHilde H HelsethStig TJarleLeseberta_23BenedikteHelena EGrete AastorpEileen BørresensomniferumLisbeth Marie UvaagTone HGrete Amundsen