Jeg leser hva du skriver og maken til dissekering har jeg ikke sett. Alle forfattere har vel sin måte å skrive på, også LSC. Det blir jo på samme måte som at du kjenner igjen komponistene på deres låter. Det betyr vel ikke at det er dårlig musikk. Eller i dette tilfelle; at det er dårlig skrevet litteratur! Jeg synes både handlingen og hvordan han beskriver menneskene og deres problemer i denne boka gjør det til en veldig bra bok!

Godt sagt! (4) Varsle Svar

Viser 1 svar.

Jeg har nok kanskje vært litt slem med LSC, men boka var en enorm skuffeles for min del. Kan komme av at jeg har lest mye LSC, og synes alt var bedre før... Kan forstå at mange liker halvbroren, men jeg gikk grundig lei av hele boka lenge før jeg var halvveis. Det er noe med kombinasjonen av det forutsigbare og totalt uforståelige jeg ikke makter. Burde ikke ha lest den ut.

Godt sagt! (2) Varsle Svar

Sist sett

tuhamreHilde Merete GjessingKirsten LundHarald KLailaReadninggirl30TanteMamieReidun Anette AugustinChristoffer SmedaasBirkaTor-Arne JensenLeseberta_23Aud- HelenTorill RevheimBenedikteHanne Kvernmo RyeChristin SillibakkenTrude JensenLars Johann MiljePiippokattaFride LindsethLisbeth Marie UvaagMads Leonard HolvikStig TFindusIngeborg GAkima MontgomeryRoger MartinsenMarteAmanda ABerit B LieKine Selbekk OttersenMcHempettIngunn SVioleta JakobsenAndreas BokleserPi_MesonBenteBerit RTine Sundal