Er så glad for at Mi briljante venninne ligger på 3. plass på mest populære bøker på forsiden her! Har heiet på denne boka siden jeg koste meg med den i hengekøye på Zanzibar i julen :-) Den er et knalltips! Lett og tung på en gang - en virkelig god leseopplevelse!

Godt sagt! (2) Varsle Svar

Viser 3 svar.

Jeg opplevde også at The Brilliant Friend var en lettlest og interessant bok. De to neste i Ferrante's trilogi, The Story of a New Name og Those who Leave and Those Who Stay, kan for min del benevnes med de samme ordene.
Kanskje ble vi litt påvirket av omgivelsene og varmen boka (bøkene) ble lest i, du i en hengekøye på Zanzibar, jeg under palmene i Caribbean. Men at Ferrante's trilogi kommer under begrepet usedvanlig god ferielektyre, tror jeg vi begge kan skrive under på. :)

  • og for de som har Kindle og ønsker seg The Brilliant Friend, koster den nå 2,99 dollar på Amazon.
Godt sagt! (3) Varsle Svar

Gleder meg til de to neste! Skal spare dem til sommerferien, tror jeg. Men skulle det ikke være en bok fire også i serien?

Godt sagt! (1) Varsle Svar

Det ser slik ut, da har vi enda mer glede i vente!

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Sist sett

Violeta JakobsenlesefolenJan Arne NygaardTralteHeidi HoltanMari BaardsethTove Obrestad WøienSigrid Blytt TøsdalLailaAnitaINA TORNESJohn LarsenCaroline Ekornes JohannessenBerit B LieHege LMorten BolstadAkima MontgomeryLinnPrunellaVigdis VoldRandiASissel ElisabethDemeterRonnyInger-LiseFrode TangenAnneWangHeidi LTone Maria JonassensvarteperAnneLars MæhlumHilde H HelsethGrete AmundsenHarald AndersenEllen E. MartolPiippokattaHanne MidtsundAnne-Stine Ruud HusevågTonesen81