Utrolig søt historie om hvordan en katt kan gjøre en forskjell i en familie. Frasier er en liten gutt med autisme, som i tillegg har problemer med muskulaturen. Den dagen han får diagnosen autisme, får de også beskjed fra legen om at Frasier aldri vil kunne gå på skole. Etter hvert får moren en ide om å prøve å gi gutten en ny venn, og de introduserer han for omplasseringskatten Billy. De finner straks tonen, og Billy bidrar på flere måter med å hjelpe Billy til å nå mange små mål, som sammen gjør at han utvikler seg mye på få år. Dette var en utrolig koselig og festlig historie, om hvordan et kjæledyr kan være til stor hjelp mot sykdom. For alle som er glad i katter, og tror at det å ha et kjæledyr kan gjøre en forskjell, er dette en bok jeg absolutt anbefaler :)

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Viser 1 svar.

Anbefales på det sterkeste. Nydelig og god bok. Herlig å lese om vennskapet mellom Fraser og Billy. Og at katter skjønner mer enn vi kanskje tror.

Godt sagt! (1) Varsle Svar

Annonsér hos bokelskere.no


Sist sett

John LarsenBjørn Erik Strand-HanssenEngelinSiv ÅrdalIngeborg GBenteGVJulie StensethMarie ØstvoldAkima MontgomerymoiraritaolineAnne-Stine Ruud HusevågTrond ØvergårdMalinBentInger Johanne SæterbakkWencheAnniken LPerSpelemannToveOleFrisk NordvestLene AndresenSilje BorvikIdaellinoronilleBeathe SolbergFrode Øglænd  MalminKay Nilsentove NessLesevimsaConnieTonje-Elisabeth StørkersenRisRosOgKlagingJane Foss HaugenBertyInger-LiseTorill Elisabeth RevheimBobbie Foth