Fra spøk til alvor, hvor finner jeg den Sist sagt kolonnen? Jeg har aldri sett den, for dere mener ikke sist sett ? Er sikkert veldig dum nå, men har aldri lagt merke til den!

Godt sagt! (1) Varsle Svar

Viser 6 svar.

"Sist sagt" er på forsiden,hjem......

Godt sagt! (1) Varsle Svar

Tusen takk, det visste jeg virkelig ikke, men er det ikke bra at man kan lære så lenge man lever. Takk igjen, begynte å lure på om det var ingen som tok spørsmålet mitt seriøst!!

Godt sagt! (1) Varsle Svar

Og ser jo nå, at jeg ikke dukket opp der, er kanskje litt for aktiv, så hadde brukt opp hele kolonnen:-) :-)

Godt sagt! (1) Varsle Svar

Det er kjekt å lese det du skriv, Mariann, så då er det dumt at så mange ikkje kan sjå det, fordi det kjem ikkje opp i denne Sist sagt.
Og det som er minst like dumt, er at det gjeld fleire enn deg. Kanskje ein skulle ha kontakta admin, André er vel den som kan gjere noko med det?

Ellers så må både du og andre bokelskere ha ein fin søndag!

Godt sagt! (2) Varsle Svar

Tusen takk:-), og kjempegod søndag til deg også!!!

Godt sagt! (1) Varsle Svar

På ingen måte for aktiv. Du er nok berre mellombels offer for ein merkeleg feil på sidene.

Forøvrig lo eg godt av det andre svaret ditt lenger nede. Heime hjå oss er det også alltid eg som får det siste ordet i ei ordveksling. Og det gjeng slik: "Javel, kjære".

Godt sagt! (2) Varsle Svar

Sist sett

RufsetufsaWenchePiippokattaMorten MüllerMads Leonard HolvikHarald KAndreas BurøsomniferumHanne Kvernmo RyeDagfinn JakobsenSynnøve H HoelTor-Arne JensenTheaKirsten LundCarine OlsrødEli HagelundBjørg L.LailaEgil StangelandBertyAgnete M. HafskjoldSilje-Vera Wiik ValeEvaDemeterHeidi LTone Maria JonassenEster SGodemineInger-LisealpakkaBookiacMalinn HjortlandIngunn SAstrid SæverhagenTanteMamieTonjeNorahcathyHilde Merete GjessingAstrid Terese Bjorland Skjeggerud