Foreløpig har jeg bare kikket på utvalget på Ebok.no. Var ikke det helt kjempestore, synes jeg, men du skal nok se det havner en bok eller to i den digitale handlekurven likevel. ;0)

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Viser 2 svar.

Utvalget på mammut er vel det samme hos alle, evnt med noen veldig få unntak. Mye bra på salget synes jeg. Av de jeg allerede har lest: Evig din, Fugletribunalet, Americanah, Oksanen, Barfotdronningen, Casanova-syndromet, De håpefulle, Fyrsten, Ida Hegazi Høyer, Vi ses i morgen - for å nevne noen. På meg blir det Hilary Mantel-bøkene, som begge har vunnet Man Booker-prisen. Liker å få med meg prisvinnerne - det er jo gjerne en god grunn til at de har vunnet :-)

Godt sagt! (1) Varsle Svar

Nå hadde de fått noen etterslengere også, så jeg, og det er mye bra bøker, det er jeg helt enig i. Sånn handlemessig kommer det litt an på hva man evt har lest før og hva man ønsker å lese selvfølgelig. :0) Noen bøker vil man (les: jeg) helst ha i papir også. Nå har jeg plukket med meg Ida Løkås sin Det fine som flyter forbi og funderer på et par til. Skummelt lettvint å kjøpe ebøker. ;0)

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Sist sett

John LarsenTor-Arne JensenHilde H HelsethKarin  JensenKirsten LundRuneAvaHarald KAud- HelenInge KnoffJulie StensethStig TIngunn SHeidisiljehusmorChristoffer SmedaasAkima MontgomeryKristine LouiseAnne-Stine Ruud Husevågmay britt FagertveitLailaTanteMamiePia Lise SelnesKine Selbekk OttersenGodemineSigrid Blytt TøsdalTralteRisRosOgKlagingPer Åge SerigstadBjørg  FrøysaaLisbeth Marie UvaagHanne Kvernmo RyeJarmo LarsenMarianne  SkageTor Arne DahlDemeterAnn ChristinDolly DuckJan-Olav SelforsHeidi L