Same her, fem bøker for min del. Eit lite skår i gleda, Haugenbok eller posten har vært litt uforsiktige, papiromslaget på den etymologiske var småskrukkete. Men det er jo innhaldet som tel.

Men tilbake til eksteriøret; eg var verkeleg ikkje førebudd på at praktutgåva av Don Quijote var så, kva skal ein seie, praktfull? Svær og mektig, flott innbinding, rett og slett imponerande. Så skulle det vere så ille at eg ender opp med å ikkje like innhaldet, så kan eg i det minste unne meg den overfladiske gleda over kor flott den tek seg ut i bokhylla.

Godt sagt! (7) Varsle Svar

Viser 1 svar.

Ja, er den ikke praktfull? Jeg var i butikken i dag og beundret både Don Quijote og Vera Henriksen, som har samme type innbinding.

Boka som ble med hjem fra Mammut-bordet var imidlertid illustrert spansk ordbok til et yngre medlem av husstanden :-)

Godt sagt! (2) Varsle Svar

Sist sett

Turid KjendlieIna Elisabeth Bøgh VigreMonika SvarstadAnneTorill RevheimIngunn SBeathe SolbergKirsten LundGrofornixHarald KAstrid Terese Bjorland SkjeggerudBenedikteSynnøve H HoelDemeterTor Arne DahlJulie StensethÅsmund ÅdnøyLinda NyrudHeidi HoltanTrude JensenTanteMamieDaffy EnglundLailaEllen E. MartolRoger MartinsenTine SundalToveInger-LisePerSpelemannReadninggirl30Fride LindsethTor-Arne JensenTorJBBjørg RistvedtChristofer GabrielsenSilje-Vera Wiik ValeNora Fjellimge