Veldig bra, men litt kjedelig begynnelse...

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Viser 3 svar.

Jeg synes den har en ganske kjedelig begynnelse, ja. Det var sånn at jeg holdt på å legge den fra meg etter tjue sider, fordi jeg synes den var så treg. Men jeg angrer ikke i hele tatt på at jeg fortsatte å lese. Heldigvis synes jeg boka ble mye bedre etter hvert. Men jeg irriterer meg over de små avbrytelsene oversetteren kommer med hele tiden, for å forklare ting, de er nødvendige men jeg liker mye bedre de neste bøkene i serien hvor det står en ordliste i begynnelsen. Men det var ligsom noe ved boken som jeg ikke helt greier å beskrive, noe som jeg virkelig likte ved den.

Godt sagt! (1) Varsle Svar

Jeg synest den var bra, men at det var litt vel for beskrivende om alt, så den ble tung og kjedelig i lengden. Men så var de disse små "scenene" eller kapitlene som var så spennende at man bare måtte få det med seg!

Godt sagt! (1) Varsle Svar

Til tross for mange skrive feil og at det er ungdomsbøker, synes jeg det var vel verdt å lese hele serien. Spennede tankegang.

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Sist sett

PiippokattaTherese HolmSigrid NygaardBjørg RistvedtEgil StangelandHarald KLinda NyrudPi_MesonStig TAneSynnøve H HoelMarteLailaTine SundalTatiana WesserlingTove Obrestad WøienTor-Arne JensenMalinn HjortlandJoakimIngridLabbelineBenteTheaElisabeth SveeDinaAkima MontgomeryMads Leonard HolvikIngunn SSigrid Blytt TøsdalMarianne  SkageRandiKirsten LundTrude JensenGitte FurusethTone SundlandJon Torger Hetland SalteAlice NordliIngvild SMonica CarlsenChristoffer Smedaas