Prøvde å bestille på bokbua, men etter bestillinga var sendt så fekk eg melding om at dei har ferie frå 29. januar til 9. mars. Så lenge kan eg ikkje vente ...

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Viser 13 svar.

Men eg trur eg fekk napp hjå Bokbyen ved Skagerak, i alle fall har eg lagt inn ei bestilling på Verdensbibliotek-utgåva, og den visest ikkje lenger i sortimentet etter at eg la inn bestillinga. Men dei har ei utgåve til til sals, frå Dreyers. 1966.

Forøvrig var eg på nippet til å bestille ei engelsk utgåve frå thebookdepository. Det var nok forordet til Nadine Gordimer i Verdensbibliotek-utgåva som gjorde utslaget.

Godt sagt! (1) Varsle Svar

Helt utrolig, bestilte boka for under et døgn siden, og før kl 11 i dag var den i min hånd:-) Bokbyen ved Skagerak har fått en ny fornøyd kunde, takket være deg Jostein!!

Godt sagt! (2) Varsle Svar

Har du sett! No måtte eg springe ut til postkassa for å sjekke, og jammen hadde ikkje mi bok også kome fram. Glitrande service. Og dei tok ikkje for hardt i då dei skreiv at det var eit pent eksemplar, det ser nesten heilt nytt ut. Tviler på at førre eigar har lest boka.

Godt sagt! (4) Varsle Svar

Akkurat det samme med min! Det stod at det var en liten rift i omslaget, og det stemte for så vidt, det var en minimal liten rift, og boka tror jeg ikke er bladd i en gang!! Så Jostein fredag den 13 ble altså vår lykkedag, thanks to you:-):-)

Godt sagt! (1) Varsle Svar

Så artig...
Mitt eksemplar kom i dag og foruten en hilsen "til lillebror fra Vera" (som overhodet ikke gjør noe), ser boka helt ny og ulest ut... Den også. Den er fra Verdensbokbiblioteket og det syntes at antikvaren hadde erfaring med å pakke bøker: mens konvolutten hadde rift (antagelig fra sorteringssystemet) sørget gråpapiret for et plettfritt eksemplar til meg. :-)

Godt sagt! (3) Varsle Svar

Ser at den tråden din har blitt en skikkelig suksess, så bra! Ville bare si at jeg så at det var diskutert priser på bøker der, og i denne boka "Mønsteret rakner",som kom ut i 1966 står det prisen;12,60 ! Så det er veldig ganske så klart at bøker var kjempedyre! En vanlig arbeider måtte jobbe mange timer for å få råd til en bok!

Godt sagt! (1) Varsle Svar

Har kikket litt i boka, virker utrolig spennende og interessant, så tror nok ikke at jeg klare å vente helt til mandag med å begynne på den! Er så heldig at jeg bare har noen få kapitler igjen av "Nagalands døtre", så da blir det rett på "Mønsteret rakner". Og det er veldig lenge siden jeg har lest litteratur fra Afrika, så gleder meg utrolig, og så er det jo så gøy at du er med, regner med mange synsvinkler direkte fra leveren av deg, og det er sååå bra!!!

Godt sagt! (1) Varsle Svar

Jeg har ikke kunnet dy meg jeg heller, jeg begynte så smått med essayet på begynnelsen (hvis det blir vanskelig å få tak på det for dere som ikke har Verdensbokbibliotekets utgave, kan jeg sikkert hjelpe til med det) og gikk og sendte boka laaange blikk... så jeg ble nødt til å begynne litt. Sinker meg sjøl ned ved å lese store jafs av Stephen Kings 22.11.63 som ble med hjem fra mammutsalget. Vips! har jeg dekket posten for "bøker med tall i tittelen" for dem som følger leseutfordringen. Jeg har tenkt jeg skal prøve, for det var ei liste som inspirerte til mangfold. Sykemeldt for øyeblikket, for skulderen slo seg vrang... lover godt for lesesirkelen i det minste... I motsetning til digresjoner som stadig innfanging meg... haha

Godt sagt! (3) Varsle Svar

Essayet mangler i boka jeg lånte på biblioteket, så hvis du kan hjelpe med det blir jeg glad.

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Hei! I min utgave fulgte det ikke med essayet, så sier hjertelig takk hvis du kan hjelpe meg med det?:-)

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Jeg fikk nettopp lagt inn bestilling på den utgaven fra Dreyers.1966! Så håper inderlig at bestilling er i orden, gleder meg virkelig til å lese denne boka!
Har ikke vært med på de to siste felleslesningene, men dette var en bok som virkelig fanget min interesse!

Godt sagt! (2) Varsle Svar

Høres bra ut! Godt det finnes muligheter. Håper det er fint eksemplar som dukker opp :) Dersom du fikk gjennom bestillinga hos Bokbua, kan det være greit å sende mail og avbestille den, da de sendes ut med faktura.

Godt sagt! (1) Varsle Svar

Oj, det var litt for lenge ja. Jeg har bare bestilt derfra en gang tidligere, da sendte jeg e-post. Tror det er et enkeltmannsforetak/hobbyprosjekt. Kom over den siden selv i forbindelse med jakten på bøker fra Verdensbiblioteket. Tror det er mulighet på antikvariat.no også, men det er forholdsvis dyrt (175 kr + frakt tror jeg). Kanskje bibliotekene får et oppsving ift utlån av denne tittelen nå? :)

Godt sagt! (2) Varsle Svar

Sist sett

mgeTine SundalTor-Arne JensenGrete AmundsensomniferumTherese HolmEgil StangelandLars MæhlumHeidi HoltanKirsten LundLailaBerit B LieIngunn SReadninggirl30LilleviAnne LiseAndreas BokleserNorahStig TPrunellaMarkus IngebretsenRufsetufsaPiippokattaKarina HillestadSynnøve H HoelRoger MartinsenIrene KnudsenPer LundHarald AndersenAnne Helene MoeToveAnneWangCathrine PedersenMarenKikkan HaugenAnneIrenelesergretemorCarine OlsrødHarald K