Seth Webster er alenefar for to ville tvillinggutter og trenger virkelig et mirakel nå i juletiden, barnepasserne han har ansatt har ikke holdt lenge ut med de ville guttene hans. Når han står uten noe hjelp og vet ikke helt hva han skal finne på, dukker Emily Merkle opp og tar over som barnepasser og hushjelp. Seth er helt overrasket over hvor flink Emily er med guttene hans, hun er virkelig et mirakel.

Reba har det vanskelig i juletiden, hun ble svært såret av søsteren sin for noen år siden og har ikke villet snakket med henne siden den tiden. Moren hennes prøver å få hun til å tilgi søsteren hennes og ordne opp i ting.
Dette endrer seg når Reba blir kjent med Seth og dem begge finner ut av ting i livet sitt.

Dette var en fin og koselig bok, jeg likte boken godt, jeg ble litt skuffet over hvor lite boken handlet om julen, men ellers var det en kjekk bok.

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Sist sett

Alice NordliIngvild SMonica CarlsenChristoffer SmedaasRoger MartinsenTove Obrestad WøienSigrid Blytt TøsdalBjørg Marit TinholtTrude JensenkntschjrldHanne Kvernmo RyeLene AndresenLeseaaseSissel ElisabethTurid KjendliemgeelmeKjerstiFindusGrete AastorpBerit RStine SevilhaugTherese HolmBeathe SolbergHarald KMads Leonard HolvikKirsten LundPrunellaLailaIngunn SHelena ETine SundalEli Hagelundritaolineingar hKarin BergLars Johann MiljeJarmo LarsenBjørg  FrøysaaEllen E. Martol