Å. Jeg elsker denne lista! Og jeg elsker å skrive lister!
Jeg har skrevet ned alle bøkene jeg har lest (med dato) i flere år. Nå har jeg laget en liste til for 2015 og det er denne her. Tittel og forfatter etter hvert punkt. Noen blir nok vanskelige. Jeg sliter med å finne en forfatter med samme initialer som meg selv! Forslag tas imot med takk!

Det jeg liker med denne lista er at det gjør at jeg tenker nytt i forhold til hvilke bøker jeg velger å lese. Jeg kommer nok til å lese de jeg har mest lyst til og sjekke om de passer inn. Det må liksom passe å lese de ulike bøkene også.. men jeg får litt lyst til å lese andre bøker nå..

Gleder meg til å lese Apefjes. Den teller vel som graphic novel?

Godt sagt! (2) Varsle Svar

Viser 8 svar.

Det burde vere ein viss sjanse for å finne noko på denne lista.

Og dersom ein ikkje er så nøye på om absolutt alle initialane stemmer så er kanskje ei av Carl Frode Tiller sine bøker eit alternativ? Dei er i alle fall ganske tilgjengelege i norske bibliotek og bokhandlar.

Godt sagt! (3) Varsle Svar

Veldig bra liste! Jeg lurte også på hvor nøye jeg skal være, da mine initialer er et mareritt; T.S.I.B....Tenker jeg må nøye meg med T.B.

Godt sagt! (1) Varsle Svar

Trygve Bratteli (fange i natt og tåke)

Godt sagt! (2) Varsle Svar

Den lista var smart... Jeg fant til og med én forfatter som har alle tre initialer felles med meg. Kanskje jeg skal lete opp denne boka. Lois Brown Easton skrev Engaging the Disengaged: How Schools Can Help Struggling Students Succeed. Skulle ønske jeg hadde hatt noe sånt å klaske mine forhenværende udugelige lærere med i fortida... aner ikke ennå hvor gammel eller tilgjengelig den er.

Godt sagt! (1) Varsle Svar

Lurer på om jeg har den, eller en annen tittel som likner ganske mye, men hvor? Den vil være helt umulig å finne per i dag.

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Egentlig har jeg en H innimellom der også. Men, hvor nøye skal man være?
Den lista var jo genial, men lang! Takk!

Godt sagt! (1) Varsle Svar

Frances Trollope (1779-1863), engelsk forfatterinne. Bøkene hennes kan du laste ned gratis eller for en billig penge på amazon.com.

Godt sagt! (1) Varsle Svar

Takk for tips! Har kindle, så da slipper jeg vel billig unna!

Godt sagt! (1) Varsle Svar

Sist sett

Anne-Stine Ruud HusevågKristine LouiseBerit B LieOlemgePiippokattaWencheDressmyshelfEllen E. MartolRisRosOgKlagingMarit HåverstadLisbeth Marie UvaagReidun Anette AugustinHarald KBeathe SolbergAstrid Terese Bjorland SkjeggerudBjørn SturødTheaAnn ChristinPilarisKjerstiVigdis VoldCathrine PedersenTanteMamieSolveigTove Obrestad WøienAvaAnne Berit GrønbechMarianne  SkageGrete AastorpMartinMorten BolstadJan-Olav SelforsHeidiIngeborg GLeseaaseTonje SivertsenJakob SæthreGro-Anita RoenKirsten LundStig T