Morsomt at vi er litt uenige om denne og Pappa er et postkort. Jeg syntes først at denne boka var så overforenkla i språk og handling at den ble utroverdig, men når jeg leser omtalen din ser jeg jo at den handler om veldig mye som er vanskelig når man er ung, og at mange sikkert kan kjenne seg igjen.

Godt sagt! (1) Varsle Svar

Viser 1 svar.

Det er heldigvis lov å vera einige om bøker! som me var inne på i bokklubben så har sikkert ungdom på den alderen litt ulikt referansegrunnlag, så det som virker urealistisk for ein er kanskje veldig aktuelt for ein annan.

Eg synest at det enkle språket gav mykje rom til å fylle ut handlinga sjølv, og ikkje minst sjå for seg handlinga i hovudet. Eg følte at stemninga var poetisk!

Godt sagt! (1) Varsle Svar

Sist sett

TanteMamieKikkan HaugenGodemineFindusJulie StensethHarald KGro-Anita RoenMorten MüllerDemeterSiljeDolly DuckNicolai Alexander StyveBjørg L.GroVannflaskeTine SundalKirsten LundIvar SandEllen E. MartolVibekeLabbelineAnneWangStig TmgeTine VictoriaIngunnJNinaStian AxdalBenedikteJohn LarsenDagfinn JakobsenTorill RevheimRisRosOgKlagingsiljehusmorSolveigNorahAkima MontgomeryHeidi HoltanAgnete M. HafskjoldJane Foss Haugen