Det virket som om denne boka hadde sugekopper som klistret seg til fingrene mine. Jeg greide ikke å slippe taket i den før jeg hadde lest ferdig. Den kunne vært dobbelt så lang etter min mening.
Eystein Hanssen er en forfatter som jeg kommer til å følge med på i framtida. Jeg er så heldig å ha lest de andre han har skrevet også og han skuffer ikke meg hvertfall.

Godt sagt! (2) Varsle Svar

Viser 2 svar.

Helt enig. Norges beste krimforfatter for tiden. Jeg er selv godt kjent i Thailand (Gift med en thailandsk dame) og har absolutt sansen for landet. Og her beskrives baksiden av Thailand, som desverre ofte er den siden mange av dagens turister er ute etter. Thailand er et herlig land saa lenge man holder seg unna de typiske sex turist stedene, det kan jeg skrive under paa.

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Jeg kunne ikke vært mer enig med deg. Jeg har en god venninne som er Thai og jeg er ikke verre enn at jeg spør henne om mange ting. Hun er gift med en nordmann og bor her. Jeg har også en datter som tok en mastergrad på universitetet i Bankok, hun og samboeren bodde der i 2 år og kom godt ut av det med de andre studentene. De har akkurat vært der nede for å besøke venner den ene uka og hatt snorkleferie den andre.

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Sist sett

Marianne MIngeborg GHanne Kvernmo RyeHarald KPiippokattaTherese HolmSigrid NygaardBjørg RistvedtEgil StangelandLinda NyrudPi_MesonStig TAneSynnøve H HoelMarteLailaTine SundalTatiana WesserlingTove Obrestad WøienTor-Arne JensenMalinn HjortlandJoakimIngridLabbelineBenteTheaElisabeth SveeDinaAkima MontgomeryMads Leonard HolvikIngunn SSigrid Blytt TøsdalMarianne  SkageRandiKirsten LundTrude JensenGitte FurusethTone SundlandJon Torger Hetland SalteAlice Nordli