Mulig det er annerledes på videregående, men i grunnskolen er kristendommen mest vektlagt, naturlig nok, og fordelt over 10 år. Det er vel ikke antall sider som teller, men målene i kunnskapsløftet.. Lokale læreplaner avgjør hvordan en skal nå målene ikke lærebøkene, selv om de i praksis er veiledende og gjør det lettere å undervise.

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Viser 1 svar.

Hmm poenget var vel at man har helt klart mest om kristendommen? Kanskje ikke 50%, men hvis du sammenligner med de andre religionene, har kristendommen fått tildelt dobbelt så mange sider.

Og selv om sider ikke nødvendigvis er avgjørende, er det jo naturlig at de klarer å presse inn mer info om kristendommen enn de andre, når det er dobbelt så mange sider.

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Sist sett

TralteHeidi HoltanMari BaardsethTove Obrestad WøienSigrid Blytt TøsdalLailaAnitaINA TORNESJohn LarsenCaroline Ekornes JohannessenBerit B LieHege LMorten BolstadAkima MontgomeryLinnPrunellaVigdis VoldRandiASissel ElisabethDemeterRonnyInger-LiseFrode TangenAnneWangHeidi LTone Maria JonassensvarteperAnneLars MæhlumHilde H HelsethGrete AmundsenHarald AndersenEllen E. MartolPiippokattaHanne MidtsundAnne-Stine Ruud HusevågTonesen81Kirsten LundAnn ChristinBjørn Sturød