Jeg tror vi dessverre lese mer enesrettede enn før. Ikke at det er noe gale med det. Men ikke så gøy hvis du ikke leser det "alle" leser. Da må du lete litt mer aktivt selv som lete i forlagskataloger eller gå til de hyllene som ikke står fremst i bokhandelen hvor du finner kanskje 1 eksemplar av en bok istedfor de haugevis som ligger fremst i butikken.

Godt sagt! (5) Varsle Svar

Viser 9 svar.

Jeg tror ikke vi leser mer ensrettet enn før. Tidligere var "halve" befolkningen medlem av bokklubb, og fikk den samme boken tilsendt hver måned. I takt med bokklubbenes tilbakegang blir nok de mest populære bøkene synligere i butikk.

Ingrid - Det finnes jo et helt enormt spennende utvalg! utrolig mye mer enn å finne seg selv-bøker! Hvis du er ute etter mer kvalitet, gå på kortlisten for feks P2-lytternes romanpris, og les deg gjennom den. Av bøker som kommer, anbefaler jeg spesielt Mi briljante venninne av Elena Ferrante (kommer på nynorsk, men ikke la deg stoppe av det). Den er jeg litt forelsket i om dagen :-)

Likte du Moyes og vil ha litt mer feeling, går for "To sekunder før miraklet" og evnt "Shotgun lovesongs" (en personlig favoritt).

Godt sagt! (2) Varsle Svar

Jeg bruker bokklubb som nettbokhandel istedfor en bokklubb.

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Det er så synd! I hvert fall for mitt vedkommende, så består turer til bokbutikken av å ha en unge på 16 mnd på slep, og da er det ikke tid til å kikke og lese på alt som er. Det er selvfølgelig mange bra innenfor det som er mer ensrettet og, men aldri godt å vite hva som er verd å lese og ikke når alle har omtrent samme handling.

Godt sagt! (1) Varsle Svar

Sånn lite tips fra en småbarnsmor til en annen... søk litt innpå gruppa her, finn bøkene, så går du inn på bibliotekets side og reserverer. Da er det bare å hente den i hylla og ta den med hjem. Enklere enn det blir det ikke! Jeg blir svett inni hjernen av å gå rundt med tre unger når jeg ikke vet nøyaktig hva jeg skal ha i en bokhandel, så dette er virkelig løsningen føler jeg.

Godt sagt! (1) Varsle Svar

Hm ja. Jeg er litt anti-bibliotek i og med det i byen her siden det ikke er noen parkeringsplasser i nærheten. Men det går jo an å bestille på nettbokhandel om ikke annet. Å ha med småtroll i butikk sånn er ikke ideelt nei.

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Ja, det er selvsagt en mulighet! Vi pleier å ta bussen ned, de to eldste barna mine ELSKER biblioteket, og jeg håper minsten og vil mene det samme etterhvert. Jeg har vel innsett at mannen har rett i at jeg faktisk ikke har plass til flere bøker, så jeg har blitt flink til å bruke biblioteket.

Godt sagt! (1) Varsle Svar

Har ikke plass? Jeg forstår ikke setningen hehe. Jeg har strengt talt ikke plass jeg heller, så jeg selger unna og gir vekk litt her og der når det blir for fullt. Da frigjør jeg plass til nye godbiter. Tar vare på favorittene mine da.

Godt sagt! (1) Varsle Svar

Haha... ja, jeg og mener jeg har plass, men mannen mener jo noe annet da... og innimellom så er han ikke så dum. Jeg får meg ikke til å selge unna jeg, tror jeg har et usunt forhold til mine eide bøker. Når det er sagt, så hender det jeg likevel MÅ kjøpe en bok jeg har lest fra biblioteket og, hvis den er veldig bra. :)

Godt sagt! (1) Varsle Svar

Akkurat den kan jeg forstå. For bøker som virkelig er gode, de må man jo ha til senere hvis man vil lese igjen. De tar jeg alltid vare på jeg og. Enkelte jeg merker jeg til og med har vokst fra, nekter jeg å kvitte meg med. Jeg elsket DaVinci koden da den kom. Har prøvd å lese den igjen, men den appellerer ikke lenger, men kvitte meg med den kommer jeg aldri til å gjøre. For den har betydd mye for meg en gang i tida.

Godt sagt! (2) Varsle Svar

Sist sett

PiippokattaHeidiLinda NyrudTheaIngvild STone SundlandStine SevilhaugMonaBLVariosaHarald KTorFlettietteMonica CarlsenHilde Merete GjessingReadninggirl30DemeterPacosiljehusmorgretemorBjørg RistvedtHilde H HelsethStig TJarleLeseberta_23BenedikteHelena EGrete AastorpEileen BørresensomniferumLisbeth Marie UvaagTone HGrete AmundsenAnne-Stine Ruud HusevågKristina Jernstrøm LyseboritaolineKirsten LundCecilie MLailaHeleneEgil Stangeland