Jeg tror boka er noe for deg. Jeg er nettopp ferdig med den, svært bra, som Marit H og en del andre sier. Er derimot ikke sikker på om den er velegna for en måneds opphold på Madeira. Når du først starter blir du fort ferdig, til tross for alle sidene.

Etter å ha lest boka ønsker jeg meg en tur til Shetland, der skal jeg gå på indisk restaurant.

Godt sagt! (6) Varsle Svar

Viser 6 svar.

Ha-ha. Du er nok vestlending. Etter å ha lest boka er en tur til Shetland det siste jeg ville ønske meg. Indiske restauranter finnes også i smulere farvann.

Godt sagt! (3) Varsle Svar

Ja,etter en del år både her på Vestlandet og i Nord-Norge tåler jeg litt vær, sjøl om oppveksten var ganske nær Lars Mytting sitt rike!

Godt sagt! (2) Varsle Svar

Alltid spennende med bøker som får så sprikende omtaler! Og du gjør det jo ikke mindre spennende med å si at Myttings bok inspirerer til et besøk på en indisk restaurant på Shetland ....

Nå skal jeg ikke tilbringe hele mars på Madeira (dessverre), da hadde det opplagt blitt flere bøker i kofferten :-) Men svaret ditt indikerer at Svøm med osv. er lettlest?

Godt sagt! (4) Varsle Svar

Opplevde boken nesten som en "eventyr-reise" på jakt etter identitet - mye fascinerende i denne, og jeg fikk skikkelig lyst til å oppleve Shetland.
Har endelig lagt inn en omtale i bloggen

Godt sagt! (2) Varsle Svar

Nå må jeg bare melde meg på her :-) For denne boka begeistra meg mer enn noe jeg har lest de seinere åra.
Etter min mening er det ingen langdryge partier, slik det blir hevda, ei heller for mange metaforer, som det også påstås. Jeg mener at her er det ikke et ord for mye, alt som står i romanen hører til. Jeg er som Marit, veldig glad i gåter og her var det mye mystikk, mye som har blitt holdt skjult. Akkurat slik jeg kjenner bygda, det er ting som ikke snakkes om, det ties i hjel. Etter noen generasjoner vil saken bli viska ut og glemt om ikke noen griper fatt i det.
Skildringene av Gudbrandsdalen, miljøet og naturen er helt presis slik jeg kjenner det fra min ungdom.
Og språket...slik flyt! Det var en sann nytelse å lese, ingen ting å ergre seg over :-)

Men Lillevi, ta for all del med to bøker til Madeira ;-)

Godt sagt! (8) Varsle Svar

Jeg gleder meg til å lese Svøm med dem som drukner etter disse gode anbefalingene! Tusen takk, Tordis.

Jeg leser ikke så fort, så jeg tenker ofte at en "murstein" holder på ferie. Og har som sagt brent meg på det. Enten fordi boken ikke faller i smak, eller fordi jeg ha lest den ut (har faktisk hendt at jeg har funnet godbiter i hotellets lager av etterlatte bøker :-)

Men heretter skal det bli andre boller! Nå må sommerkjoler og bodylotion vike plassen!

Godt sagt! (2) Varsle Svar

Sist sett

Hanne Kvernmo RyesomniferumSt. YngheadHarald KBente L.Egil StangelandKristine LouisesiljehusmorStig TTerje MathisenmgeRandiSraDevoralibrosTove Obrestad WøienDinaTine SundalKirsten LundCarine OlsrødReadninggirl30TanteMamieLilleviIvar SandGrete AastorpgretemorAlex NietoIngunn SBård StøreTonesen81PiippokattaDemeterVannflaskeBjørg RistvedtVanja SolemdalPirelliNikkaBjørg Marit TinholtEmil ChristiansenKjersti SAvaVibeke