God helg, ja.

Eg tolkar utsagnet ditt om Gösta Berlings saga som at du har likt det du har lest så langt. Det ville i så fall vere ein lettelse, eg har vært litt uroleg for om eg har bidratt til å lokke deg til å lese ei bok som ikkje fell i smak.

For min del har gått smått trått med lesinga dei siste par vekene. Bildet av Dorian Gray av Oscar Wilde har vært litt meir krevende enn venta, og Várias Histórias av Machado de Assis tek også tid. Sistnevnte er faktisk litt lettare enn venta, tidlegare bøker eg har lest av Assis har vært tildels vriene å kome inn i. Men no har eg kome såpass langt i begge bøkene at eg kanskje blir ferdig før denne helga er over.

Neste bok ut blir uansett Paktens voktere av Tom Egeland, bok nummer 2 om arkeolog(anti-)helten Bjørn Beltø.

Godt sagt! (4) Varsle Svar

Viser 2 svar.

Jeg elsker bøkene til Tom Egeland : Paktens voktere er en av de beste, syns jeg. Du har noe å glede deg til!

Godt sagt! (1) Varsle Svar

Så langt er boka langt bedre enn jeg fryktet, men det skulle kanskje ikke så mye til.. Jeg er hverttfall glad forr at du ga meg det "dyttet" jeg trengte, så ingen grunn til bekymring.

Godt sagt! (1) Varsle Svar

Sist sett

Kirsten LundTine VictoriaNinaCathrine PedersenPer LundHeidiGeir SundetEmil ChristiansenLars Johann MiljeMaikenElin FjellheimAnn-ElinReidun SvensliAneHarald KAmanda AIna Elisabeth Bøgh VigreBerit RJennyMartinKjell F TislevollBjørg L.siljehusmorMorten JensenPiippokattaSigrid Blytt TøsdalAstrid Terese Bjorland SkjeggerudEgil StangelandVigdis VoldBjørg RistvedtHilde H HelsethLene AndresenLailaTanteMamieGro Anita MyrvangTine SundalJulie StensethKarina HillestadHege HopenTone Maria Jonassen