Denne teksten røper noe fra handlingen i en bok. Klikk for å vise teksten.
Godt sagt! (1) Varsle Svar

Viser 2 svar.

Takk for påminnelsen! Det er en menneskealder siden jeg leste boka, men jeg husker at den var morsom. Jeg må vel ha hatt en grunn til å la den overleve de mange utrenskingene jeg har gjort i bokhylla mi - for der står den minsanten fremdeles! Sammen med Mrs Harris drar ut og Lilli av samme forfatter. Det ligger an til en liten repetisjonsøvelse her.

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Bare hyggelig. Jeg oppdaget Gallico ganske nylig da jeg så "S.O.S Poseidon" for nte gang og la merke til noe jeg hadde vært blind for tidligere, nemlig at filmen er basert på en av bøkene hans. Likte humoren spesielt, og jeg kommer nok ganske sikkert til å lese titlene du nevner.

Godt sagt! (1) Varsle Svar

Sist sett

Marit HåverstadEmil ChristiansenTatiana WesserlingBenedikteLilleviReadninggirl30Tor-Arne JensenKirsten LundBjørg RistvedtAnette SHarald KVanja SolemdalOleElin Katrine NilssenBenedicteHanneKaramasov11HegeTorIngvild SSigrid Blytt TøsdalKaren RamsvikJulie StensethHilde H HelsethAnne Beth Amdal VoldMorten BolstadMarianne MTheaJan-Olav SelforsHeidi BBKikkan HaugenRune U. FurbergSynnøve H HoelMaud Jeanette Nygren WollGeir SundetReidun SvensliHanne Kvernmo RyeSigrid NygaardGroVibeke