Alt endrer seg og fornyer seg i nyere tid, det gjelder også tekstbehandlingsverktøy. Microsoft Word er intet unntak. Hvis du skal lese og jobbe med denne boken er det en fordel at du har en grunnleggende forståelse for hvordan en PC blir brukt, og at du har brukt Windows før. Foreløpig er Word 2010 den siste versjonen som er lansert, og etter at denne boken er lest er du klar til å ta Word i bruk. Hovedpunktene som gås igjennom i denne boken er hvordan du kan opprette dokumenter, formatering, hvilke verktøy som kan være lure å ta i bruk, sist men ikke minst hvordan du skriver ut fra Word. Denne boken passer for både nybegynnere og viderekomne, og er veldig lettlest. Anbefales på det sterkeste.

BT

Godt sagt! (1) Varsle Svar

Viser 1 svar.

Da jeg kjøpte PC første gang fulgte det med en bok ( hefte ) som het : Bli kjent med IKT Office 2007 Internet Explorer 8, windows Vista og Windows Mail. Den har hjulpet meg. Jeg har også tatt flere kurs gjennom Seniornett.

Godt sagt! (1) Varsle Svar

Sist sett

Harald KHeidi HoltanChristofer GabrielsenKirsten LundSilje-Vera Wiik ValeNora FjellimgeSigrid NygaardHanneEllen E. MartolHanne Kvernmo RyeDemeterBjørn SturødSynnøve H HoelPiippokattaLinda NyrudLailaElla_BCarine OlsrødVibekeAkima MontgomeryrubbelHilde Merete GjessingAstrid Terese Bjorland SkjeggerudInger-LiseJarmo LarsenTine SundalTor Arne DahlTor-Arne JensenTone NorenbergReadninggirl30Trude JensenIngeborg GAnne-Stine Ruud HusevågVigdis VoldAliceInsaneBjørg  FrøysaaEgil StangelandKjetilsvein