Idas Dans av Gunnhild Corwin, en mors betetning om å ha en datter som får kreft og vet at utfallet er uungåelig, måtte ta pauser fra boka for å grine og pusse nesa. Samtidig var boka utrolig fint skrevet. Anbefales virkelig, men stålsett deg! Den gjør noe med deg!
En annen bok som grep meg veldig var "jeg vil leve" av Oscar Magnusson. Han overlever 2.verdenskrig som fange i Tyskland, arrestert for illegalt arbeid. Hans beskrivelser av sine opplevelser av dette og hva som gjorde at han overlevde er sterk lesning. Tårene silte her også, men en av mine yndlingsbøker. Les den!

Godt sagt! (2) Varsle Svar

Viser 1 svar.

Takk for tips! Boka av Oscar Magnusson er notert, ble virkelig nyskjerrig nå :D Idas Dans er fantastisk ja! Har lest den 4-5 ganger og tåran har rent mer for hver gang jeg har lest den. Det er en av mine favorittbøker, uten tvil.

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Sist sett

Silje-Vera Wiik ValeEvaDemeterHeidi LTone Maria JonassenEster SGodemineHarald KInger-LisealpakkaBookiacTor-Arne JensenKirsten LundMalinn HjortlandIngunn SAstrid SæverhagenTanteMamieEli HagelundTonjeNorahTheacathyPiippokattaHilde Merete GjessingAstrid Terese Bjorland SkjeggerudJBEivind  VaksvikAndreas HesselbergStig TSissel ElisabethBeathe SolbergLailaNtotheaSynnøve H HoelIngrid HilmerBeate KristinAgnete M. HafskjoldHarald AndersenTine Sundalanniken sandvik