Gleder meg til å lese denne boken. Den virker veldig bra, og omtalene fenger meg. Har lest Mengele Zoo, og den likte jeg veldig godt. Tenkte jeg skulle lese Himmelblomsttreet før jeg leser denne.

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Viser 4 svar.

Afrodites basseng er nok favoritten her også, men er enig i rådet fra Merethe her: les Himmelblomstreet først, så får du mest ut av Afrodites basseng. Men jeg likte Himmelblomstreet myyyyyye bedre enn Mengele Zoo... så her er smaken forskjellig. Bare gled deg. Er medunnelig på at du skal lese to av mine yndlingsbøker for første gang ;-) Kos deg!

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Etter min mening bør du absolutt lese Himmelblomsttreet først. Den er kanskje ikke fullt så bra som Mengele Zoo, men du får enda mer ut av Afrodites basseng om du leser bøkene i riktig rekkefølge.
Afrodites basseng er favoritten blant mine favorittbøker (tror jeg da, ihvertfall akkurat nå, dette endrer seg etter humør og omgivelser).

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Tykkjer det er vanskeleg å anbefale ei bok framfor dei andre, i og med at dei heng så godt saman. Mengele Zoo var jo heilt fantastisk med tanke på engasjement (eg tok meg i alle all å heie på terroristane), Himmelblomstreet som i større grad enn Mengele Zoo viser forfattarens sitt kjennskap til jungelen. Her var styrken heilt klårt at historia var levande og meir truverdig enn i Mengele Zoo. Men Afrodites basseng var heilt klårt den mest vanskelege å leggje frå seg. Og så likte eg at det var tre historier i boka som heng saman:)

Godt sagt! (2) Varsle Svar

Helt enig i dine vurderinger, men jeg tror en får absolutt størst utbytte av disse tre bøkene om de leses i riktig rekkefølge. Jeg leste nemlig Afrodites basseng først, men leste de tre i riktig rekkefølge etterpå, fordi historien da ble enda bedre. Fortsatt blant favorittene mine.

Godt sagt! (1) Varsle Svar

Sist sett

DinaSigrid NygaardHeidiElisabeth SveeStig TMarit HåverstadVannflaskeMorten MüllerJan-Olav SelforsHarald KPer Åge SerigstadHeidi BBPär J ThorssonIngunnJSilje HvalstadIngeborg GDaffy EnglundKirsten LundTorill RevheimsomniferumEgil StangelandAvaDanielConnieRufsetufsaNinaFarfalleIreneleserBjørg RistvedtHilde Merete GjessingCecilie69Anette SBjørn SturødHilde H HelsethJarmo LarsenLisbeth Kingsrud KvistenTone SundlandAlice NordliMarianne  SkageBeathe Solberg