Jeg har lenge hatt muligheten til å lese boken, men latt den ligge til fordel fra andre bøker da det ikke fristet med et helt halvt år ennå. FOR en tabbe, men som det blir sagt: Den som venter, venter på noe godt. Det stemmer virkelig i dette tilfellet, for boken ble lest ut på under ett døgn! Da jeg la meg uten å få lest ferdig boken ble jeg lei meg og rastløs for jeg ville så inderlig vite hva som skjedde videre. Det er en sånn bok du lager dine egne forventninger og fantasier om hva som skal skje, og selv om Jojo Moyes lager handlingene helt annerledes enn du hadde trodd er det så bra forklart og skrevet at du bare flyter med for det gir så god mening.
Den var så trist, men jeg ble så oppslukt at tårene ikke rant før jeg fikk lagt den fra meg å tatt den innover meg.
Min omtale gjør ikke boken rettferdig da den er så ubeskrivelig at ingen ord kan beskrive den bra nok før den blir lest.

Godt sagt! (1) Varsle Svar

Sist sett

Kirsten LundNina J.B.PiippokattaGrete AastorpTone HHeidiRandiTor-Arne JensenHeidi HoltanMorten JensenVibekeAud Merete RambølRoger MartinsenAmanda AHanne Kvernmo RyeSynnøve H HoelEllen E. MartolAnne-Stine Ruud HusevågtuhamreMads Leonard HolvikHilde Merete GjessingHarald KLailaReadninggirl30TanteMamieReidun Anette AugustinChristoffer SmedaasBirkaLeseberta_23Aud- HelenTorill RevheimBenedikteChristin SillibakkenTrude JensenLars Johann MiljeFride LindsethLisbeth Marie UvaagStig TFindusIngeborg G