Oppholder meg for tiden i sykehussengen, så det blir tid nok til å lese. Skal begynne på Canto 5 i Don Juan og koser meg med versene. Jeg er også halvveis i Åsa-folket av Asbjørn Lien. En lettlest bok om overgangen fra Åsa-tro til Hvitekrist i Telemark. Jeg liker godt å lese om seder og skikker fra denne tiden, men synes kanskje at språket blir litt tamt. Som lydnok surrer og går "Og bakom synger skogene" av Trygve Gulbrandsen. Har bare hørt noen få kapitler og så langt er det en hyggelig lytteropplevelse. God helg!

Godt sagt! (5) Varsle Svar

Viser 7 svar.

Det høres ikke noe særlig ut, håper du blir fort frisk igjen. Og jeg må innrømme at jeg ble veldig nysgjerrig på hvordan det har skjedd.

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Jeg er hjemme igjen og håper lungen holder seg på plass. Pneumothorax er mest vanlig blant høye, slanke menn med lange lunger. Hos meg skjedde det nok fordi lungene er så ødelagt fra før, selvom jeg selvfølgelig har lekt høy og mørk i noen dager, litt moro må man jo ha :-)

Godt sagt! (6) Varsle Svar

Godt å se at du har humoren med deg :)
God bedring!

Godt sagt! (2) Varsle Svar

Masse god bedring!!

Godt sagt! (2) Varsle Svar

Huffda. Krysser fingre for at det blir eit kortvarig og ukomplisert opphald.

Godt sagt! (2) Varsle Svar

Takk for det! Håper at jeg slipper ut i morgen, jeg har i alle fall fått frigang så jeg kan gå og hente kaffe og slikt selv. Har ikke forsøkt punktert lunge før, men håper at røntgenbildet viser at den sitter der den skal i morgen :) Noen ganger fryder forandring mindre enn andre ganger!

Godt sagt! (6) Varsle Svar

Du bør jo ikke gjøre dette til en vane Ingunn, da blir det fort en uvane! Men for å bli mer seriøs: Jeg ønsker deg god og snarlig bedring!

Godt sagt! (2) Varsle Svar

Sist sett

ToveKirsten Lundanniken sandvikTalmaLilleviHarald KEvaKari ElisabethBerit RSynnøve H HoelIreneleserTanteMamieTor Arne DahlEllen E. MartolMarteTor-Arne JensenKristine LouiseAjiniakraAnne Berit GrønbechElisabeth SveeBeathe SolbergalpakkaMariannePiippokattaIngunn STone SundlandAliceInsaneHilde H HelsethKaramasov11Amanda AEivind  VaksvikMarianne MAnniken RøilConnieMarianne  SkageTorill RevheimReidun SvensliGroSolCecilie Ellefsen