Det har kommet mange ønsker om at vi skal fortsette med helge-innleggene, det skal vi selvfølgelig så lenge det er interessant for flere. Jeg setter like stor pris på alle innleggene som det ser ut som dere gjør. Det krever ikke allverden å lage disse innleggene hver helg, men det er alltid hyggelig at det settes pris på jobben man gjør. Tusen takk for alle oppmuntringer og hyggelige ord.

Det har vært en bra lesehelg for min del, jeg er ferdig med begge bøkene og begynt på
Chicago av Alaa Al Aswany. Boka ble valgt fordi den er tykk, jeg har som mål å slanke bokhyllene i 2015, og fordi forfatteren er egyptisk. Hovedgrunnen er selvfølgelig at det ser ut som interessant bok.

Godt sagt! (2) Varsle Svar

Viser 3 svar.

Den har jeg tro på :) Har lest Yacoubian-bygningen av samme forfatter og likte den godt. Så takk for tipset!

Godt sagt! (1) Varsle Svar

Har bare lest 50 sider, men så langt virker den lovende. Yacoubian-bygningen er nå lagt til ønskelisten :-)

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Gled deg, Yacoubian bygningen er en av mine yndlingsbøker , og jeg synes iallefall den er ennå bedre enn Chicago:-)

Godt sagt! (1) Varsle Svar

Sist sett

Hilde H HelsethLene AndresenLailaHarald KTanteMamieKirsten LundGro Anita MyrvangTine SundalJulie StensethKarina HillestadHege HopenTone Maria JonassenJoannHeidi BellinoronillesiljehusmorEmil ChristiansenTove Obrestad WøienJan-Olav SelforsKikkan HaugenHilde Merete GjessingBeate KristinMarit AamdalKaren PatriciaVannflaskeGladleserTorill RevheimNina M. Haugan FinnsonIngunn SCatrine Olsen ArnesenSigrid Blytt TøsdalRisRosOgKlagingJakob SæthreHeidi LBjørg L.Ann EkerhovdHeidi BBSiljeJarmo LarsenBerit R