Godt gjort og godt nytt år.

Jeg leser av innlegget ditt at du har fått med deg både handling, personskildring, stil og språk under lesinga, så boka må vel ha engasjert på en eller annen måte.
Er det en bok du kommer til å huske på grunn av at du kastet bort tid på å lese den, eller på tross av det?

For forfattere flest er nok likegyldighet fra leserne (og anmelderne) verre enn negativ kritikk.
Det kan til og med være salgsfremmende, jfr. Mykles "Sangen om den røde rubin" og Bjørneboes "Uten en tråd". Der kom riktignok sensur og rettsapparat inn i bildet, men jeg sammenligner likevel.

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Viser 1 svar.

Vel talt, Kjell K, og godt nytt år ønsker jeg deg også.
Nei, jeg tror ikke boka klarte å engasjere meg negativt heller, men når jeg i lesesirkelen ønsker å slakte en bok, så må jeg nødvendigvis begrunne det. Men du har et veldig viktig poeng, noe jeg ikke har tenkt på før når jeg villig vekk deler mine leseopplevelser, at likegyldighet er verre enn negativ kritikk. Det gir meg påskudd til å se over bøker jeg har gitt lave terningkast, og reflektere over om ikke en eller flere var så provoserende at jeg må innrømme boka som godt skrevet! Det kan nok gi meg noen aha-opplevelser :-)

Godt sagt! (4) Varsle Svar

Sist sett

Marianne  SkageRandiKirsten LundTrude JensenGitte FurusethTone SundlandJon Torger Hetland SalteAlice NordliIngvild SMonica CarlsenChristoffer SmedaasRoger MartinsenTove Obrestad WøienSigrid Blytt TøsdalBjørg Marit TinholtkntschjrldHanne Kvernmo RyeLene AndresenLeseaaseSissel ElisabethTurid KjendliemgeelmeKjerstiFindusGrete AastorpBerit RStine SevilhaugTherese HolmBeathe SolbergHarald KMads Leonard HolvikPrunellaLailaIngunn SHelena ETine SundalEli Hagelundritaolineingar h