Bare en liten strøtanke i romjula.
Skal vi gjøre det slik at hver lesesirkel-deltaker kan foreslå to bøker i forslagsrunden, og alle foreslåtte bøker stiller til valg? Det vil selvfølgelig være mulig å foreslå bare én bok også.

Grunnen til forslaget er at jeg har to bøker som jeg gjerne skulle ha hatt en felleslesing på i neste kategori (Eldre nordisk litteratur). Kanskje andre har det på samme måten.

Hva mener dere?

Og i tillegg: Fortsatt god jul :-))

Godt sagt! (2) Varsle Svar

Viser 4 svar.

Jeg foretrekker løsningen med å velge en bok. Jeg bruker ofte lang tid på å finne en bok jeg vil foreslå og deretter tid på å sette meg inn i bøkene som dere andre har som forslag. Til nå har bokforslagene som blir fremmet vært så gode at man har lyst til å lese de fleste av dem.

Godt sagt! (2) Varsle Svar

Eg held med Ingunn S, det er meir oversiktleg med ei bok kvar. Men eg tykkjer ikkje det er nokon stor sak, og blir på ingen måte skuffa eller forvirra dersom ein ender opp med å kunne foreslå fleire bøker kvar.

Godt sagt! (3) Varsle Svar

Jeg synes det holder at vi foreslår maksimalt en bok hver. Det er jo litt av en jobb å velge hvilke bøker man vil stemme på. Det virker nesten uoverkommelig dersom antallet titler dobles. Vi vil jo allikevel ende opp med kun en bok.

Godt sagt! (4) Varsle Svar

Helt greit for meg! Jeg kommer til å oppholde meg utaskjærs de neste to ukene og rekker kanskje ikke hjem igjen til forslagsrunden? For å være på den sikre siden kaster jeg meg frampå med mine forslag allerede nå (prioritert rekkefølge, i tilfelle man bare foreslår ei bok hver):

Aksel Sandemose:Det svundne er en drøm
Ivar Lo-Johansson: Kungsgatan

Godt sagt! (3) Varsle Svar

Sist sett

Emil ChristiansenTatiana WesserlingBenedikteLilleviReadninggirl30Tor-Arne JensenKirsten LundBjørg RistvedtAnette SHarald KVanja SolemdalOleElin Katrine NilssenBenedicteHanneKaramasov11HegeTorIngvild SSigrid Blytt TøsdalKaren RamsvikJulie StensethHilde H HelsethAnne Beth Amdal VoldMorten BolstadMarianne MTheaJan-Olav SelforsHeidi BBKikkan HaugenRune U. FurbergSynnøve H HoelMaud Jeanette Nygren WollGeir SundetReidun SvensliHanne Kvernmo RyeSigrid NygaardGroVibekeLisbeth Kingsrud Kvisten