En kvinne blir funnet død i et naust i Reykjavik. Ved første øyekast ser det ut som et overdosedødsfall, men det er noe som ikke stemmer. Politimannen David blir satt på saken og etterforskningen peker etter hvert mot mektige menn i Reykjavik.

Historien er god, og handlingen spennende innimellom, men det er veldig langdrygt til tider. Det blir lagt stor vekt på telefonavlytting og annen overvåking av de mistenkte i saken, og jeg skumleste gjennom flere sider med overvåkningsreferater, bare for å bli ferdig med det. Forfatteren nevner at det ikke er særlig realistisk i krim og detektivserier, når etterforskerne får interessant informasjon kun få minutter inn i overvåkningen, men det blir i hvert fall mer spennende bøker/filmer av det etter min mening. Tror boka kunne blitt mer lesverdig med en strammere redigering.

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Sist sett

Turid KjendlieHanne Kvernmo RyeIngeborg GHeidi LTorJulie StensethLiljaTanteMamieJBReadninggirl30Tor-Arne JensenEgil StangelandHilde VrangsagenMarteHarald KIngunn SgretemorSol SkipnesTheaBenedicteBeathe SolbergIreneleserStig TKirsten LundNina J.B.PiippokattaGrete AastorpTone HHeidiRandiHeidi HoltanMorten JensenVibekeAud Merete RambølRoger MartinsenAmanda ASynnøve H HoelEllen E. MartolAnne-Stine Ruud Husevågtuhamre