Denne boken har fulgt meg i flere år. Jeg tar den ofte frem på mørke vinterkvelder, med litt vakker musikk, levende lys og en god kopp te. Den gir ro i sjelen og følelsen av å befinne seg i den hemmelige hagen fra våre barndoms drømmer. Jeg har godt utvalg av bøker om hager, og menneskene i dem, men ingen har noengang gitt meg den samme opplevelsen som denne boken. Tasha Tudor var en kjent amerikansk illustratør og barnebokforfatter. I hennes hus og hage har tiden stoppet opp og man befinnerseg i et New England scenario fra 1800 tallet. Det var slik hun bygget sitt hus, og plantet sin hage, - og det var slik hun ønsket å leve.
Tovah Martin har skrevet historien om Tasha Tudor's Garden, og fotografen Richard W. Broen har tatt de utrolig vakre bildene. Må nytes!

Godt sagt! (2) Varsle Svar

Sist sett

Christoffer SmedaasEllen E. MartolMonica CarlsenBjørg L.Tove Obrestad WøiengretemorCarine OlsrødAud- HelenPiippokattaGrete AastorpAnne-Stine Ruud HusevågKristine LouiseBerit B LieOlemgeWencheDressmyshelfRisRosOgKlagingMarit HåverstadLisbeth Marie UvaagReidun Anette AugustinHarald KBeathe SolbergAstrid Terese Bjorland SkjeggerudBjørn SturødTheaAnn ChristinPilarisKjerstiVigdis VoldCathrine PedersenTanteMamieSolveigAvaAnne Berit GrønbechMarianne  SkageMartinMorten BolstadJan-Olav SelforsHeidiIngeborg G