Innimellom slagene tar jeg meg tid til noen av Levi Henriksens noveller i "Alt det som lå meg på hjertet" (2. del av "Hjem til jul"), og disse novellene er så rørende og fulle av litt trist julestemning at jeg blir helt satt ut og veldig myk om hjerterøttene! :-)

Godt sagt! (1) Varsle Svar

Viser 3 svar.

Oj, visste ikke at det fantes en oppfølger eller del 2 av denne boka! Den må jeg få tak i :D
For "Hjem til jul" og "Bare mjuke pakker under treet" er vel samme bok??

Godt sagt! (1) Varsle Svar

Så vidt jeg forstår består "Hjem til jul" (2010) av de to novellesamlingene "Bare mjuke pakker under treet" (2005) og "Alt det som lå meg på hjertet" (2009). - Du kan glede deg! :-)

Godt sagt! (1) Varsle Svar

Takk :)
Jeg ble litt forvirret da jeg så på omtalen av boka du nevner, for de novellene som er nevnt der er jo i "bare mjuke pakker...".

Godt sagt! (1) Varsle Svar

Sist sett

Tone SundlandNinaHarald KMads Leonard HolvikTorill RevheimElisabeth SveeNicolai Alexander StyveEirin EftevandBeathe SolbergToveIngvild SIreneleserRandiAEllen E. MartolSiljeAnn EkerhovdVibekeMarianne_Hilde Merete GjessingTrude JensenMette-MJulie StensethKirsten LundMonica CarlsenTrineBeate KristinMarianne  SkageNabodamaAkima MontgomeryIngeborg GIngeborgGro-Anita RoenAlice NordliHilde H HelsethBjørg  FrøysaaAstrid Terese Bjorland SkjeggerudAnne Berit GrønbechsiljehusmorSynnøve H HoelTherese Lier