Jeg digger denne boken fordi den er spennende og har noen spenningstopper der det burde. Boken handler om en gutt som heter Alex Rider han er 15 år og vet ikke at onkelen sin er en hemmelig agent, foreldrene hans er døde så han bor med onkelen sin. Når onkelen Ian Rider dør på et av oppdragene sine får Alex vite alt om Ian og han får en forespørsel om å bli en agent han også. Først så takker han nei, men han endrer mening når han finner ut at han er klar nok. Han drar på oppdrag og får mange spennende opplevelser.

Godt sagt! (1) Varsle Svar

Viser 1 svar.

Kaoskrigeren er en spenningsroman om 16 år gamle Tobias som kjemper mot alt og alle. Etter at han blir slått ned på åpen gate av en gjeng ungdommer blir livet enda mer kaotisk. Hjemme er familien i full oppløsning. Faren stikker av med ny kjæreste, og storebroren Sondre må holde restene av familien sammen. Barnevernet har allerede hatt bekymringsmøter og vil gripe inn. I jakten etter dem som slo ham ned, blir Tobias blir viklet inn i en floke av dop, vold og hevnmotiver. Men han møter også mystisk Cato, kampsportinstruktøren som lytter. Klarer han å hjelpe Tobias i å unngå det uunngåelige?Kaoskrigeren er en intenst spennende, sår og slagkraftig debut om en annerledes oppvekst og om hvor rå ungdomstiden kan oppleves.

Jeg syntes denne boken var veldig spennende. Fordi den handlet om noe jeg syntes var interant.

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Sist sett

Julie StensethStig TIngunn SHeidisiljehusmorChristoffer SmedaasAkima MontgomeryKristine LouiseAnne-Stine Ruud Husevågmay britt FagertveitHarald KLailaTanteMamiePia Lise SelnesKine Selbekk OttersenGodemineSigrid Blytt TøsdalTralteRisRosOgKlagingPer Åge SerigstadHilde H HelsethBjørg  FrøysaaLisbeth Marie UvaagHanne Kvernmo RyeKirsten LundJarmo LarsenMarianne  SkageTor Arne DahlDemeterAnn ChristinDolly DuckJan-Olav SelforsHeidi LMarit HåverstadSynnøve H HoelMarianne AugustaJohn LarsenArne SjønnesenAnne Berit GrønbechAstrid Terese Bjorland Skjeggerud