En riktig så interessant tanke! Siden jeg er litt over gjennomsnittlig interessert i det kvantifiserbare, begynner jeg naturligvis å spekulere på hvordan den kumulative empiriske fordelingsfunksjonen vil se ut... vil tippe at man bør opp i 75-persentilen (skillet mellom de75% eldste og de 25% nyeste; http://en.wikipedia.org/wiki/Percentile) eller høyere for å få fram et skille mellom 'eldre' og 'nyere' i samsvar med allmenn subjektivitet, men dette hadde det vært interessant å vite mer om.

Godt sagt! (2) Varsle Svar

Viser 1 svar.

Som du ser av kommentarane i denne tråden så varierer jo den subjektive oppfatninga av kva som er "nyare" mellom "siste 25 år" og "siste 100 år". Dersom ein tek utgankspunkt i bøker som har kome ut på norsk, vil eg intuitivt gjette på at medianverdien havnar ein plass mellom 1960 og 1970, Men det skulle ha vært fryktelig moro å sjå ein ordentleg statistikk på dette.

Godt sagt! (2) Varsle Svar

Sist sett

Astrid Terese Bjorland SkjeggerudKirsten LundJarmo LarsenVannflaskeTanteMamieNinagretemorBente NogvaCarine OlsrødritaolineReidun SvensliGrete AmundsenKjell F TislevollInger-LiseKaren RamsvikMarit HåverstadEmil ChristiansenTatiana WesserlingBenedikteLilleviReadninggirl30Tor-Arne JensenBjørg RistvedtAnette SHarald KVanja SolemdalOleElin Katrine NilssenBenedicteHanneKaramasov11HegeTorIngvild SSigrid Blytt TøsdalJulie StensethHilde H HelsethAnne Beth Amdal VoldMorten BolstadMarianne M