Dette ble en merkelig opplevelse for min del. Jeg har alltid likt biografier og å lese om virkeligheten. Her ble det for mye annet for min smak, jeg datt ofte ut av handlingen og lurte "hva er det egentlig jeg leser om nå?"

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Viser 1 svar.

Har ikke lest eller bladd i boka. Og når du tegner et sånt bilde av innholdet blir det heller ikke aktuelt. Biografier er interessante når de er godt skrevet, inneholder essensielle ting og forfatteren kun tar med noen få avstikkere, eventuelt digresjoner. Har en biografi om Charlie Chaplin fra 80-tallet som jeg skal gjennom om litt. Den gleder jeg meg til!

Godt sagt! (2) Varsle Svar

Annonsér hos bokelskere.no


Sist sett

Ester SGro-Anita RoenAstrid Terese Bjorland SkjeggerudAstrid MarteLibraritas vKine Selbekk OttersenMonica CarlsenMorten JensenRoger MartinsenJulie StensethHilde H  HelsethKaroline RøsandVannflaskeAnne Berit GrønbechHildaSyntaksfeiliJosefineDolly DuckMarie ØstvoldJenny Dahl BakkenSolveigHeleneIngeborg GTorill Elisabeth RevheimAnne-Stine Ruud HusevågLeseaaseDemeteralpakkaErlendHarald KBård StøreAnniken Røilingar hNorahIsabella DanielsenErlend Risvik PaulsenMarit HåverstadMartineKarin  JensenIna Elisabeth Bøgh Vigre