Jeg kunne ikke dy meg, siden boken allerede er lest...

Du har så rett - Om de bare kunne snakke, Dyrlegens muntre memoarer er en sjarmerende, varm og humoristisk bok! Dyrlegens erfaringer ligger en tid tilbake; det det er interessant å få innblikk i dyrs helse da blant annet tuberkulose var vanlig blant kyr, og dyrlegens behandlingsmetoder på denne tiden. En velskrevet bok som absolutt har tålt tidens tann!

Godt sagt! (1) Varsle Svar

Viser 1 svar.

Dette er en av de beste dyre(!)bare tilbakemeldinger jeg har fått. Ikke minst fordi jeg anser deg for
å være en seriøs og meget oppegående leser med mye ballast innen "faget". Det er som du "leser" meg også på en måte (telepatisk?) fordi det jeg var spent på -og ikke tenkte på da- var nemlig akkurat det, at den hadde tålt tidens tann. Det kan være vanskelig, ikke minst fordi det er et ungt menneske som er målet for denne boken. Men det er du som kjenner mottaker. Og jeg burde, strengt tatt, lest den fort igjennom før jeg tillot meg å anbefale den for andre. Men, dette er en bok jeg unner andre å lese, og da britisk humor og dyr kom inn i bildet jeg så for meg, mente jeg at denne kunne treffe. Merkelig med erindringen , eller rettere : det å fremkalle den. For akkurat det med tuberkulose var vanlig også blant kyr, akkurat det husket jeg ikke før nå. Og nå står scener klart for meg, nesten før du nevner det! Så dermed, jeg må bare gjennom den på ny for n'te gang. Tusen takk for at du er her på disse sider, Lillevi!

Godt sagt! (2) Varsle Svar

Sist sett

Hilde H HelsethLinda RastenMads Leonard HolvikAnn EkerhovdBerit B LieHegeHarald KHeidi HoltanKirsten LundInger-LiseTrygve JakobsenDolly DuckReadninggirl30TheaCathrine PedersenAgnete M. HafskjoldTine SundalBeathe SolbergTjommiLene MBjørg Marit TinholtConnieToveJakob SæthrealpakkaPär J ThorssonSynnøve H HoelFindusEllen E. MartolDaffy EnglundMonica CarlsenIngunnJKarin BergIngeborg GEli HagelundGrete AastorpAkima MontgomeryNora FjelliAnniken RøilAliceInsane