Eg forstår jo at ha stakkarslege 38 bøker på vent kan framstå som eit luksusproblem (og "problem" er jo heilt feil, dette er jo tvert imot hyggestunder eg gleder med til å take fatt på). Men eg tenker at dersom eg ikkje tek tak no, så kan det fort balle på seg. Ynskje-situasjonen min er å ikkje ha fleire bøker på vent enn at eg kan telje dei på ei hand. Kanskje kjem eg dit om eit års tid?

Godt sagt! (1) Varsle Svar

Viser 9 svar.

Annelingua har jo svart bedre på dette med ønskeliste enn jeg kan, men i hver god bok man leser finnes det gjerne henvisning til flere gode bøker, så jo flere bra bøker du leser ... Se for deg en grafisk fremstilling av trekkmuligheter i et sjakkparti. En bokelsker har stor ønskeliste.

For å komme ned til en håndfull må du slutte å lese gode bøker, bare holde deg til tidtrøyte. Og ikke følg med på bokelskere.

Men vi kan jo forsøke å ikke kjøpe alle med ei gang.
Så venter vi på ettårsrapporten. Rolf tar tida. LOL

Godt sagt! (5) Varsle Svar

364 dager gjenstår..........

Godt sagt! (2) Varsle Svar

Ynskjelista er lang, ja. Eg trur ikkje det skulle ta meg så lang tid å ramse opp nokre hundre bøker eg ynskjer å lese. Men eg synest det er betre å ha dei ulest på ynskjelista enn ulest i bokhylla. Når ynskjet har materialisert seg i form av papir og trykksverte er det straks tyngre å vente på å ta fatt. Derfor.

Godt sagt! (3) Varsle Svar

Merk dere dagen, vi venter, Jostein! Altså om ett år ?

Godt sagt! (2) Varsle Svar

Ynskje-situasjonen min er å ikkje ha fleire bøker på vent enn at eg kan telje dei på ei hand.

Neimen - det høres da ut som en trist tilværelse? En bokelsker ikke har mer enn fem bøker på vent, er vel en bokelsker som er mett av livet? (Nåja - du har visst en gang vært i bokhyllen min her inne og sjekket mine restanser, så du skjønner at jeg ber for min syke mor her.)

Godt sagt! (5) Varsle Svar

Nja, det handlar meir om at eg synest det er så fælt å vente så lenge på å lese dei bøkene eg har. Mett av livet veit eg ikkje, men romsleg om livet kan eg skrive under på at eg er.

Godt sagt! (5) Varsle Svar

Du skjønte vel (?) at jeg fleipet - litt? Men altså: hvis du med "bøker på vent" mener "bøker jeg har lyst til å lese" - ja, da skjønner jeg bare ikke at den der "færre enn eg kan telja på ei hand" kan være mulig, altså! Nå hører det kanskje med til historien at jeg havnet oppi en brukthandel i lunsjen, og fikk høre av de vennlige, eldre damene som jobbet der at "hvis du skal ha de bøkene du står med der, så burde du ta en pose der borte, for det koster bare 50 kroner for en pose bøker". Jammen, jeg var jo ikke ferdig med å se gjennom hyllene/bestemme meg... "Neida, men jeg ser at det vil lønne seg for deg med en pose. Ta en pose, du." Altså: jeg kommer ALDRI til å ha færre bøker på vent enn jeg kan telle på én hånd....

Godt sagt! (4) Varsle Svar

Men Halvdan Sivertsen greier det nok ....
"Æ hadde ti tusen tommeltotta ..."

Godt sagt! (3) Varsle Svar

:D!

Godt sagt! (1) Varsle Svar

Sist sett

WenchePiippokattaMorten MüllerMads Leonard HolvikHarald KAndreas BurøsomniferumHanne Kvernmo RyeDagfinn JakobsenSynnøve H HoelTor-Arne JensenTheaKirsten LundCarine OlsrødEli HagelundBjørg L.LailaEgil StangelandBertyAgnete M. HafskjoldRufsetufsaSilje-Vera Wiik ValeEvaDemeterHeidi LTone Maria JonassenEster SGodemineInger-LisealpakkaBookiacMalinn HjortlandIngunn SAstrid SæverhagenTanteMamieTonjeNorahcathyHilde Merete GjessingAstrid Terese Bjorland Skjeggerud