Min favoritt blant Rex Stouts humoristiske kriminalromaner som jeg skulle ønske forlaget kunne spandere nyutgivelse av. Gjerne i luksusinnbinding siden det er så mye eksklusiv kokelering og orkidedyrking i bøkene.

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Viser 3 svar.

Og ifølge wikipedia-artikkelen om Rex Stout, førte denne boka til at han fikk mappe hos FBI. Noe som er fullt forståelig, jeg skjønner ikke at han torde! Det er nok her til å gjøre J. Edgar Hoover dritsur.

Jeg er forresten ikke så tilhenger av luksusinnbindinger til sånne bøker, jeg foretrekker pocketutgaver med slitte kanter og eselører - ting som viser at boka er lest og satt pris på av mange ;-)

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Er det en serie? Eventuell førstebok?

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Nero Wolfe, har også blit laget som TV-serie. Omtalt i Wikipedia:

http://no.m.wikipedia.org/wiki/Nero_Wolfe

Godt sagt! (1) Varsle Svar

Sist sett

Kirsten LundRuneAvaHilde H HelsethHarald KAud- HelenInge KnoffJulie StensethStig TIngunn SHeidisiljehusmorChristoffer SmedaasAkima MontgomeryKristine LouiseAnne-Stine Ruud Husevågmay britt FagertveitLailaTanteMamiePia Lise SelnesKine Selbekk OttersenGodemineSigrid Blytt TøsdalTralteRisRosOgKlagingPer Åge SerigstadBjørg  FrøysaaLisbeth Marie UvaagHanne Kvernmo RyeJarmo LarsenMarianne  SkageTor Arne DahlDemeterAnn ChristinDolly DuckJan-Olav SelforsHeidi LMarit HåverstadSynnøve H HoelMarianne Augusta