Så enig så enig, nyere bokbutikker er ingenting i forhold til de som var i tidligere dager samt de mange bokantikvariat som popper opp og som du sier har en forbilledlig orden. Men dette er vel på kanten av hva tråden egentlig handler om. Engelsk humor; en av mine favoritter er Roald Dahl, men bøkene hans er kanskje lest og fordøyd alt.

Godt sagt! (1) Varsle Svar

Viser 1 svar.

Roald Dahl har jeg for min del, to forhold til. Som forfatter av selsomme, nifse fortellinger for mer voksne og en humoristisk side, som forfatter av såvel prosa som drama (scenestykker) for barn. Barneteateret ved Rogaland Teater I Stavanger er en hyppig formidler av hans teaterstykker. Humor i massevis , skal en tyde hyppigheten i spontane latterbølger fra et meget ungt publikum i salen. Men, Lillevi kjenner sikkert til Roald Dahl og hans litteratur bedre enn undertegnede, regner jeg med.

Godt sagt! (1) Varsle Svar

Sist sett

Hilde H HelsethLinda RastenMads Leonard HolvikAnn EkerhovdBerit B LieHegeHarald KHeidi HoltanKirsten LundInger-LiseTrygve JakobsenDolly DuckReadninggirl30TheaCathrine PedersenAgnete M. HafskjoldTine SundalBeathe SolbergTjommiLene MBjørg Marit TinholtConnieToveJakob SæthrealpakkaPär J ThorssonSynnøve H HoelFindusEllen E. MartolDaffy EnglundMonica CarlsenIngunnJKarin BergIngeborg GEli HagelundGrete AastorpAkima MontgomeryNora FjelliAnniken RøilAliceInsane