Gruppen du nevner her, har heldigvis en egen ordning når det gjelder lydbøker. Så vidt jeg har fortstått, har de et mye bredere tilbud enn de lydbøkene som selges gjennom vanlige kanaler.

Godt sagt! (1) Varsle Svar

Viser 3 svar.

Det stemmer!
De som trenger det kan få feks skolebøker som lydbok :) tidligere kom også aviser som lydbok for denne gruppen, vet ikke om det fortsatt eksisterer.

Godt sagt! (1) Varsle Svar

Jeg kan ikke skjønne noe annet enn at forfatterne selv må jo ha interesse av at så mange som mulig får kjennskap til bøkene de skriver, enten som fysisk bok, e-bok eller lydbok. Derfor lurer jeg på om forfatterne er klar over at hvis de gir ut bøker på eks. Juritzens forlag så vil ikke boken komme ut som lydbok. Så lurer jeg også på hva som er den største kostnadene ved å gi ut lydbok, er det selve innlesingen, eller produksjonen. I så fall kunne jo forlagene sagt at ok, vi gir ut lydfila, men ikke lydboken.

Godt sagt! (1) Varsle Svar

Jeg vet ikke noe særlig om denne prosessen – hvilke kriterier som legges til grunn, eller kostnadene ved å spille inne en lydbok – bortsett fra at det nok er forlagene som avgjør hvorvidt en bok skal utgis i lydbokformat.

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Sist sett

Eirin EftevandrubbelDagfinn JakobsenMette-MLene AndresenNora KjærstadTom-Erik FallaKirsten LundmarithcRonnyRandiAKetilRisRosOgKlagingHanneGodemineAjiniakraPi_MesonTor-Arne JensenHilde H HelsethIngvild RosslundPiippokattaBeathe SolbergDolly DuckgretemorAstrid Terese Bjorland SkjeggerudLisbeth Marie UvaagAnn-ElinLailaTanteMamieLinda RastenMads Leonard HolvikAnn EkerhovdBerit B LieHegeHarald KHeidi HoltanInger-LiseTrygve JakobsenReadninggirl30Thea