Da er helgen er igjen og jeg har endelig fått litt fortgang i lesingen. Tidligere i uken flyttet jeg inn på hotell Hulback og her har de ikke PVR noe som fører til mindre distraksjoner og mer lesing enn på lenge. Servicen her er også upåklagelig :-)

Siden jeg bare hadde planlagt å bli noen dager så la jeg igjen Ukjent Soldat hjemme, den må derfor vente noen dager til. Boka jeg holder på med akkurat nå er Graffiti Heaven av kiwi Marita A. Hansen. Dette er en mørk og rå bok for ungdommer, men ikke for de sarte eller helt yngste.
Neste bok har jeg ikke tenkt på ennå så det får heller komme en oppdatering etterhvert.

Håper dere får en fin helg!

Godt sagt! (11) Varsle Svar

Viser 21 svar.

Litt sent ute med mitt bidrag denne helga, men bedre sent enn aldri ... Har nettopp vært hos foreldrene mine. Var der fra fredag og frem til nå. De bor bare 20 min unna med bil, ikke verst det:)

Jeg har nettopp blitt ferdig med Nøkkelen, siste bok i Engelsforstrilogien av Mats Strandberg og Sara B.Elfgren. Det var en fantasytrilogi for ungdom. Og jeg skal nå begynne på Nøkkelmakeren av Gert Nygårdshaug. Og den nye nattlektyren er Jeg sluttet å telle dager av Caterina Cattaneo. Ved siden av leser jeg: Too good to be true: The colossal book of urban legends av Jan Harold Brunvand.

Og godt å vite at du har fått leselysten tilbake. Ha en god helg videre. Jeg skal fortsette å lese videre i bøkene mine. Ikke så mye annet å finne på.

Kjipt at jeg blir hentet og fraktet av foreldrene mine for har hatt kjøreforbud siden juni i fjor. Både legen og nevrologen har gitt meg kjøreforbud inntil videre pga svimmelheten og det er kjipt. Savner å kjøre. Men, men, man får ikke lov til alt her i livet, tydeligvis.

Godt sagt! (2) Varsle Svar

Som du sikkert forsto så er det hos foreldrene mine jeg er og, de bor også ca 20 min unna :-) Søsteren min hentet meg søndag for en uke siden og jeg er fortsatt her.. Det skal sies at jeg faktisk ikke har vært her siden jul så det var på tide med et besøk.

Skjønner godt at det er kjedelig å bli kjørt og hentet hele tiden. Det må jeg og, men jeg har aldri hatt lappen så det blir noe annet.

Godt sagt! (1) Varsle Svar

Forsto det og vi har visst mye til felles:) Men har vel vært oftere hos foreldrene mine enn du siden jeg ikke har nettverk ellers. Har ikke venner, kjæreste osv ... så er hos foreldrene mine omtrent en gang i uka fordi de syns synd på meg og jeg synes synd på meg selv haha... Er ikke der hver helg, men litt spontant. Er der en gang i uka, men stort sett på forskjellige dager så det er ikke snakk om hver helg. Tar det som regel som det kommer.

Jeg savner kjøring fordi det var litt av friheten jeg hadde. Kjøre til jobb osv. Men jobbkontrakten min gikk ut i januar og har hatt kjøreforbud siden juni i fjor. Kjedelige greier. Sitter igjen med ingenting føles det ut som. Har jo bøkene, men skulle ønske livet hadde mer å by på enn bare bøker, men når man er sykmeldt og arbeidsledig på ubestemt så må man bare "akseptere" situasjonen. Det er det jeg strever mest med:)

Godt sagt! (1) Varsle Svar

Synes det er kjempefint at du har den muligheten og benytter deg av den, jeg er helt sikker på at foreldrene dine er glad for å kunne hjelpe til. Vi har desverre skummelt mye til felles (desverre fordi jeg ikke unner noen å være dårlig), selv om vi bor på hver vår kant av landet.

Skjønner at du savner den friheten, det er nok lettere for meg siden jeg aldri har hatt den. Men det å ikke ha mulighet til å gjøre det man vil når man vil kjenner jeg igjen.

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Koselig at vi har noe til felles selv om vi ønsker det var en annen sitiuasjon, men av og til svikter helsa, enten vi liker det eller ikke. Sånn er det bare:/ Men greit å vite at man ikke er helt alene om det. Og at vi alltid har bøkene. Bøker svikter aldri, heldigvis:) å det er kjekt med foreldre som stiller opp, ha bøker å lese i og dere å diskutere bøker med. Da føler man seg ikke helt "bortkastet" eller hva jeg skal kalle meg. Må bare skjerpe meg og bli mer aktiv på bokelskere:) Man må alltid sette seg et mål:)

Og skulle ønske vi fikk mer muligheter her i livet begge to:)

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Denne helgen har vi tilbrakt på vårt lille småbruk! Har hatt mye uventet besøk, og det har vært kjempekoselig! Men har også fått slappet av og lest! Ble ferdig med "Ukjent Soldat" i formiddag, en flott bok, den kan virkelig anbefales!!
Når det er snakk om hotell Vibeke, så har jeg et skilt på inngangsdøra min, og der står det,: Mom`s Hotel, always open!:-)

Godt sagt! (4) Varsle Svar

"Mom's hotel", den var utrolig koselig :-)

Godt sagt! (1) Varsle Svar

Denne helgen leser jeg : Utsikt til Paradiset og Fugledansen av Ingvar Ambjørnsen. Historien om Elling er fasinerende, trist, men det er også mye humor. Bøkene er lettleste, kanskje jeg rekker å begynne på den tredje boka som er : Elsk meg i morgen også den er skrevet av Ingvar Ambjørnsen.

Godt sagt! (4) Varsle Svar

Nå har jeg startet på Lars Kepler, og begynner fra begynnelsen med Hypnotisøren. Ikke helt fått tak på boken ennå, men kan si såpass at den virker vemmelig, og det liker jeg!!

Godt sagt! (3) Varsle Svar

Har vært på reiser nesten heile veka, derfor har eg ikkje kome så langt i den brasiliansk boka A morte e a morte de Quincas Berro Dágua (Dødsfallet og dødsfallet til Quincas Vassbrøl) av Jorge Amado. Eg må nemlig ha PC-ordboka for handa når eg les denne, så det gjer eg best i godstolen i stova. Blir nok ei råd denne helga.

Tok med Isslottet på reisene, blei ferdig med den natt til fredag, og er no i gang med Late menn og muntre piker, meir kjend som "Cannery Row", av John Steinbeck. Knakande bra så langt, dette blir nattbord-boka i helga.

A Princess of Mars av Edgar Rice Burroughs høyrer eg på mobilen når eg køyrer bil aleine. Usikkert om det blir aktuelt i helga, men boka er uansett alltid berre eit par klikk unna. Godt å vite.

Vonar de også har ei god helg rundt omkring.

Godt sagt! (4) Varsle Svar

Jeg leser Lord Byrons Don Juan for tiden. Det blir ikke så mange versene hver dag og det er mange sider, så dette verket vil nok være med meg lenge. Jeg fant ut at bøkene ikke har blitt lånt ut til noen etter at de ble kjøpt inn til biblioteket i 2007, så det gjør vel ingenting om jeg har dem i noen måneder. Nå blir de iallfall lest!
Som avslapningslitteratur leser jeg Trolldomskraft av Magnhild Bruheim. Det er en ungdomsbok om heksebrenning. Jeg har lest litt om temaet tidligere, så det er greit å lese om hvordan disse prosessene kan ha foregått i romanform. Jeg liker språket/dialekten Bruheim bruker, så jeg må nok lese en av hennes bygdekrimbøker også.
Lydboken jeg holder på med er Ilden øye av Jorunn Thørring. Det er litt irriterende med ulike dialekter (samisk/tromsødialekt/bokmål) og tolkning av diverse kvinnestemmer. Det er mulig at
oppleser Trond Peter Stamsø Munch gjør en god jobb, men når man først begynner å irritere seg... Regner med å bli ferdig med den i helgen.
Ellers gleder jeg meg over at det ikke er snø og over at utetemperaturen er levelig. I dag blir det nok en pubtur for å feire den laaange høsten! God helg alle sammen!

Godt sagt! (7) Varsle Svar

Skjønner ikke at det er helg allerede igjen, men sånn føler jeg det jo hver fredag, så det får jeg vel bare innfinne meg med;-) jeg leste ut Ukjent soldat igår og det var en fantastisk leseropplevelse... Sleit veldig med å bestemme meg for hva jeg skal begynne på nå. Tror faktisk jeg tilbrakte 3 timer foran bokhylla og her inne før jeg traff et valg. Valget falt på bøkene om Elling av Ambjørnsen. Har nå begynt på Utsikt til paradiset, så får jeg se om jeg leser alle fire på rappen eller en og en med noe annet innimellom. I tillegg holder jeg fortsatt på med litt organisasjonsteori ved siden av, men det er det litt for lett å legge fra seg. God helg!

Godt sagt! (4) Varsle Svar

Jeg leser også bøkene om Elling. Jeg storkoser meg. De er lettleste og humoristiske.

Godt sagt! (2) Varsle Svar

Jeg har hørt på "drømmehjerte" av Cecilia Samartin i dag. En fin og sørgelig bok. Har igjen litt, men blir nok ferdig i kveld eller i morgen. Er også halvveis inni Linnea Myhres siste bok "Kjære" og liker den veldig godt (!), men kjenner at jeg må være i rett humør for å få med meg humoren og ikke bare ta den som dyster.
Neste bok ut blir "Stalker" av Kepler. Gleder meg til den! Har likt de siste par bøkene demmes veldig godt!

I kveld blir det film kveld med "The falut in our stars". Likte boka, så er spent på filmen!

God helg! :)

Godt sagt! (4) Varsle Svar

Har akkurat statet på en spennende krim ,Elle,Melle av M.J.Arlidge,fikk anbefalt den på Ark,hadde ikke hørt om forfatteren før,men det er alltid spennende med nye boktips og å prøve de ut.Virker veldig spennende så langt:)

Godt sagt! (2) Varsle Svar

Den likte jeg godt! Er egentlig ganske overrasket over at dette ikke er ei bok vi har hørt mye mer om...

Godt sagt! (2) Varsle Svar

Her går det i postkorthistorie, begynte igår på Vennlig hilsen - postkortets historie i Norge og etter den skal jeg lese Norske postkort - kulturhistorie og samleobjekter og se og jeg også kommer meg gjennom Toppen av alt var jula - juletradisjoner i sør-øst siden den har siste frist på Mandag.

Ellers har jeg idag begynt på min nyeste utebok, Sällsamheter i södra Sverige. Den er i pocket, og har småstykker, akkurat passe for kortere ventetider.

Godt sagt! (3) Varsle Svar

Det er alltid godt med en "hotelltur" hjem til foreldrene. Jeg har åpnet hotell denne helgen jeg også, og har fått besøk av lillesøster :) Besøk betyr at det ikke blir så mye tid til lesing, men satser på at jeg kommer meg noen sider videre i Fasadefall av Liza Marklund.

Godt sagt! (3) Varsle Svar

Blir ferdig med den hysterisk morsomme boka Sovjetistan i helga. Har ca 70 sider igjen...Alle som har ambisjoner om å bli en god diktator, bør lese den...

Godt sagt! (2) Varsle Svar

Har gått i mitt eget bibliotek og funnet fram Båten om dagen av Halldis Moren Vesaas. Mange år siden jeg leste den. Og ellers blir det litt etter innfallsmetoden,har ingen store planer. God helg til alle bokelskere.

Godt sagt! (3) Varsle Svar

Midtveis I "Lord of the Rings" blir nok denne trilogien hovedsaken denne helgen, men jeg har også vært så heldig å få låne den siste boka til Mary Lawson "Road Ends". Det passer bra siden hun tidligere har levert to veldig gode bøker. Jeg har derfor forventninger som forhåpentligvis kan innfris.

Godt sagt! (3) Varsle Svar

Sist sett

Eirin EftevandrubbelDagfinn JakobsenMette-MLene AndresenNora KjærstadTom-Erik FallaKirsten LundmarithcRonnyRandiAKetilRisRosOgKlagingHanneGodemineAjiniakraPi_MesonTor-Arne JensenHilde H HelsethIngvild RosslundPiippokattaBeathe SolbergDolly DuckgretemorAstrid Terese Bjorland SkjeggerudLisbeth Marie UvaagAnn-ElinLailaTanteMamieLinda RastenMads Leonard HolvikAnn EkerhovdBerit B LieHegeHarald KHeidi HoltanInger-LiseTrygve JakobsenReadninggirl30Thea